İlçemiz senden utanıyor

İlçemiz senden utanıyor

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturmada, “yağma, tehdit, tefecilik, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, kumar oynamak için yer ve imkan temin etmek, rüşvet vermek ve rüşv


Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 18 Kasım’da söz konusu suç örgütüne yönelik Gaziosmanpaşa ve Sultangazi’de düzenledikleri eş zamanlı operasyonda 15 şüpheliyi gözaltına aldı. Baskın yapılan ev ve iş yerlerinde 4 ruhsatsız tabanca ve çok sayıda mermi ile çek ve senet ele geçirildi. Şüphelilerden 2′si savcılık talimatıyla emniyetten serbest kalırken, 13′ü adliyeye sevk edildi. Yapılacak operasyonları, kumar oynatan bazı kişilere rüşvet karşılığı önceden bildirdiği öne sürülen emniyet amirinin de aralarında bulunduğu 11 kişi tutuklandı. 2 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
ÇETECİ EMNİYET AMİRİ SERGER G. TUTUKLANDI !..
 
Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğünde Asayiş Büro Amirliği ve Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü’nden sorumlu olan kutsal polislik mesleğini çetecilikle karıştıran emniyet amiri Serdar G.’nin yapılacak operasyonları, kumar oynatan bazı kişilere rüşvet karşılığı önceden bildirdiği tespit edildi. Çeteci Serdar G.’nin beylik tabancasına İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından el konuldu.
 
SULTANGAZİ SENDEN UTANIYOR !..
 
Bu ilçede görev yapıp halkın ödediği vergilerle maaşını alıp şerefinle görevini yapacağın yerde çeteciler ile iş tutmayı seçen Emniyet Amiri Serdar G. emin ol Sultangazililer bu ilçede görev yaptığın için ve ilçenin adını çete soruşturmalarında geçirdiğin için senden utanıyor !..
 
Kaynak: İstanbulmanşet Gazetesi




  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı