İlçe Tarım Müdürlüğü'nden Açıklama

İlçe Tarım Müdürlüğü

Esenler İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Esenler’de üç ay içerisinde 387 adet işyerinin gerekli kontrol ve denetimlerinin yapıldığını açıkladı.

 

 

 

 

 

 

www.7-24esenlerhaber.com

 

Esenler İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Esenler’de üç ay içerisinde 387 adet işyerinin gerekli kontrol ve denetimlerinin yapıldığını açıkladı.

Denetimler sırasında görülen eksikliklerin giderilmesi için işyeri sahiplerine gerekli uyarıların yapıldığı ve 20 işyerine ise idari para cezası kesildiği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Esenler İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, ilgili kanunlar ve mevzuatlar çerçevesinde gıda, tarım ve hayvancılık konularındaki görev ve faaliyetlerine aralıksız devam etmektedir.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak yaklaşık 3 ay içerisinde Esenler’de 387 adet işyeri denetlenmiş, bu denetimler sırasında eksiklikleri görülen bazı işyeri sahipleri uyarılırken vatandaşların şikâyet ettiği 58 işyerinden 20’sine ise idari para cezası kesilmiştir.

Esenler İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak denetimlerin aralıksız devam edeceği, işyeri sahiplerinin mutlaka gerekli itinayı göstermeleri ve eğer neler yapılması gerektiği konusunda bir bilgiye sahip değiller ise neler yapılması gerektiği konusunda Esenler İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne müracaat ederek öğrenebilecekleri belirtildi.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı