İl Genel Meclis Üyelerimiz Uyuyor mu?

İl Genel Meclis Üyelerimiz Uyuyor mu?

Bölgedeilkhaber Gazetesi’nin yapmış olduğu araştırmalar sonucu yayınladığı “İl Genel Meclis Üyelerimiz Uyuyor mu?” başlıklı haberin doğru olduğunu bizlerde defalarca sütunlarımıza taşımıştık. İşte

Bölgedeilkhaber Gazetesi’nin yapmış olduğu araştırmalar sonucu yayınladığı “İl Genel Meclis Üyelerimiz Uyuyor mu?” başlıklı haberin doğru olduğunu bizlerde defalarca sütunlarımıza taşımıştık.
İşte o haber:  

İl Genel Meclis Üyelerimiz Uyuyor mu?

Yaklaşık 3 yıl önce kurulan Sultangazi ilçesinin İl Genel Meclis Üyeleri yaptıkları olağanüstü çalışmalarla meslektaşlarına adeta parmak ısırtıyorlar. İlçelerine yönelik her türlü hizmeti alabilmek için İstanbul İl Özel İdaresi’nin kapısında yatan Sultangazi İl Genel Meclis Üyeleri’nin çalışmaları ise meyvelerini vermeye başladı.

Yıldız’dan 5 müjde
 
İl Genel Meclisi AK Parti Grubu geleneksel toplantısını geçtiğimiz günlerde Sultangazi Mimar Sinan Kent Ormanı’nda gerçekleştirdi.

Piknik havasında geçen toplantıya İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili İsmail Yıldız, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, AK Parti İlçe Başkanı Murat Akım, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, 10. ve 11. dönem İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve bürokratlar katıldılar.
 
Toplantıda bir konuşma yapan İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili İsmail Yıldız, henüz 3 yıl önce kurulan Sultangazi’nin modern bir kent kimliğine bürünmesi için bütçe imkânlarını zorlayarak yatırımlar yaptıklarını anlattı. Yıldız, 2012 yılında Sultangazi’de 5 okulun onarım işinin tamamlandığını, 5 okulun da yapım ve ek bina yapım işlerinin devam ettiğini vurguladı.

Vatandaşların her türlü ihtiyacını ilçe sınırları içinde karşılayabilmesi için çalışmalar yürüttüklerini belirten Yıldız,  konuşmasına şöyle devam etti;
“Sultangazi Hükümet Konağı ihaleye çıktı, Sultangazi Kültür Merkezi ihale aşamasına geldi, Sultangazi Futbol Sahası Modernizasyon projesi devam ediyor. Ağız, Diş Sağlığı Merkezi Yapım işi zemin etüt çalışmaları için harcama talimatı verildi. Huzurevi yapımı sözleşme aşamasına getirildi. Bu yıl ayrıca Melahat Öztoprak İlköğretim Okulu’nun onarımının yanı sıra Uğur Mumcu Mahallesi’ne de bir İlköğretim Okulu daha kazandırılacak”

İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili İsmail Yıldız’ın ardından kısa bir konuşma yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ise ilçelerine yapılan yatırımlardan dolayı İl Genel Meclis Üyeleri’ne çok teşekkür etti.

Huzurevi yapımı sözleşme aşamasında

İstanbul İl Özel İdaresi’nin Sultangazi ilçesi Zübeyde Hanım Mahallesi`nde yapacağı Huzurevi ve Yaşlılar Hizmet Merkezi’nin sözleşme aşamasına geldiği öğrenildi.

Yaklaşık 9 bin metrekare alana kurulacak Huzurevi ve Yaşlılar Hizmet Merkezi, yaşlıların tüm ihtiyaçlarına eksiksiz cevap verecek. Huzurevinin Yaşlı Hizmet Birimi’nde ise günübirlik misafirler de ağırlanabilecek.
Ayrıca huzurevi sakinlerinin odalarının tamamı dışarıyı görecek şekilde projelendirilen binada, sakinlerin huzur bulacağı her olanak düşünülmüş. Binada 32 kişi kapasiteli yemek salonu, atölye, yatak odaları, bilardo salonu, spor salonu, revir, mutfak, depolar, çamaşırhane, mescit, çok amaçlı salon, fuaye, yemek salonu, oturma salonu, ilk adım ünitesi, idari ofis, atölyeler, idari ve sağlık birimleri ile dinlenme ve oturma birimleri yer alacak.
 


  • Çarşamba 20.2 ° / 8.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21.1 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.6 ° / 11.2 ° Güneşli