İki yüzlü KEMAL Demagoji ustası ve yalancı KILIÇDAROĞLU

İki yüzlü KEMAL Demagoji ustası ve yalancı KILIÇDAROĞLU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün kumpaslarından olan "amirallere suikast" iddialarına ilişkin soruşturmada hakkında çıkarılan ikinci yakalama kararı sonrası 2009'da intihar eden Yarbay Ali Tata

Kılıçdaroğlu, Ataşehir'de ikamet eden Ali Tatar'ın eşinin ziyaretinin ardından, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, basın mensuplarına yaptığı açklamada Ülkede büyük adaletsizliklerin yaşandığını ve bu adaletsizliklerin bir şekliyle giderilmesi gerektiğini ifade etti ve "helalleşme" kavramını da bu nedenle gündeme getirdiğini söyledi.


“KILIÇDAROĞLU, FETÖ İLE İRTİBATLI YAVŞAKLARA KUCAK AÇAN SENSİN…”
Kılıçdaroğlu, "Bir haksızlık var mı? Evet bir haksızlık var. Aile acıları hala yaşıyor mu? Evet, aile acıları hala yaşıyor. Ergenekon-Balyoz kumpaslarıyla çok sayıda askerimiz gözaltına alındı. Büyük acılar yaşandı. Aileleri büyük acılar yaşadılar ve bu acıları hala devam ediyor. Devletimizin askerimizle önce bir helalleşmesi lazım. Yapılan hataları bir şekliyle telafi etmesi lazım. Bu acıları çektirenleri, devletin kadrolarına kimler yerleştirdi, bunun da bilinmesi lazım. Devletin kadrolarına yerleştirenler, acaba bugün bir vicdan azabı çekiyorlar mı? Bunu da oturup kendi vicdanlarında sorgulamaları lazım. Daha da önemlisi bunlar hala aramızda geziyorlar. Ve yine milletime söz veriyorum, bu acıları çektirenlerin burunlarından fitil fitil getireceğiz. Yeter artık diyoruz ve helalleşeceğiz " dedi… AMA…

Adana mitinginde Nazlı Ilıcak’tan Ahmet Altan’a kadar Fetullahçı Terör Örgütü’nün bütün tetikçilerini ....Ali Tatar’ın, İlhan Selçuk’un, Türkan Saylan’ın ve daha nice Atatürkçü, Cumhuriyetçi, Aydın Yazar, Gazeteci kim varsa ölüm fermanını yazan, çizenleri alkışlatan zannedersiniz Kılıçdaroğlu değildi.

  • Kılıçdaroğlu, FETÖ’çüları ve AKP'gilleri  kastederek “bu acıları çektirenlerin burunlarından fitil fitil getireceğiz” dedi ama…Kemal,  sanki suçsuz, günahsız ve sütten çıkmış ak kaşık…Bu hainleri, dinçi yobazları, FETÇ’çü yavşakları… Fatih Gürsul-Murat Aksoy-Koray Çalışkan- Alper Keten-Ahmet Caner Yenidünya-Rasim Bölücek’leri danışman yapan başkasıymış ve Kemal Kılıçdaroğlu değilmiş. Bu ahlaksız, cumhuriyet düşmanlarına AKP kadar kucak açan CHP genel başkanı bize göre yalancı ikiyüzlü birisidir.


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli