İki Adıyamanlı Biri CHP'li Diğeri AKP'li

İki Adıyamanlı Biri CHP

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve yönetim kurulu üyeleri 1 Mayıs Kadın ve Emek Haftası için düzenlenen etkinliklere katılmak üzere Esenlerde idi.

Haber / Musa Bazın



İki Adıyamanlı Biri CHP’li Diğeri AKP’li

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve yönetim kurulu üyeleri 1 Mayıs Kadın ve Emek Haftası için düzenlenen etkinliklere katılmak üzere Esenlerde idi.

1 Mayıs Kadın ve Emek Haftası etkinlikleri çalışmalarında CHPİstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Esenler İlçe Başkanı Halil Özden ve yönetim kurulu üyeleri Esenler de bir dizi esnaf ziyaretlerin de bulundular.

Sabahın erken saatlerinde Esenlere gelen CHPİstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, İlçe Başkanı Halil Özden tarafından karşılandı. Cumhuriyet Meydanında bulunan açık alanda partililere çay ikram edildi. Daha sonra Kadın Kollarının düzenlediği 1 Mayıs Kadın ve Emek Haftası tanıtım programı için hazırlanan çalışma programını inceledi. İlçe Başkanından bilgi aldı. Esenlerin AKP’li belediye başkanı Tevfik Göksu’nun hemşerisi olduğunu söyleyerek kendisini ziyaret etmek istediğini ve bu ziyarete İlçe Başkanı Halil Özden ile birlikte gitmek için çalışma ekibinden ayrıldılar.


Esenler Belediyesi giriş kapısının önünde buluşan iki hemşeri birbirleri ile tokalaştılar. Belediye Başkanı Göksu’nun daveti ile makamında ağırlanan Salıcı ikram edilen çaylardan sonra gazetecilere samimi pozlar verdiler ve sonrasında bu ziyaretin bir dostluk ziyareti olduğunu söyleyerek basın mensuplarına, basına kapalı dostane bir toplantı yapmaları için müsaade istediler.



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli