İbrahim Turhan'a Engellilerden Plaket!

İbrahim Turhan

Esenler Ortopedikler Derneği Başkan Mehmet Sanin ve Yönetim Kurulu ile Esenler İbrahim Turan Lisesi Müdürü Yüksel Öztürk’ü ziyaret ederek kendileriniPlaketle onurlandırdılar.

Hüseyin Koç /7-24esenlerhaber

İbrahim Turhan’a Engellilerden Plaket!

 
Esenler Ortopedikler Derneği Başkan Mehmet Sanin ve Yönetim Kurulu ile Esenler İbrahim Turan Lisesi Müdürü Yüksel Öztürk’ü ziyaret ederek kendilerini Plaketle onurlandırdılar.
 
Esenler İbrahim Turan Lisesi Müdürünü ziyaret etme amaçları ise; Daha önce lise müdürü, öğretmenler, öğrenciler ve Okul Aile Birliği Üyeleri ortopedik engelliler yararına kermes düzenlemişlerdi. Bu kermesten elde edilen geliri Ortopedik Engellilerin tekerlekli sandalye gibi birçok konuda ihtiyaçlarının giderilmesi anlamında vesile olmuştu.
 
Okuldaki öğrenciler ve öğrenci velileri aynı zamanda toplamış oldukları pet şişe kapaklarını Ortopedik Engelliler Derneğine katkı amacı ile verdiler.
Bu gelişmeler kapsamında Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Sanin Başkan Yardımcısı ve Ortopedik Engelliler Derneği Genel Sekreteri okul müdürüne ve öğretmenlere aile birliği üyelerine hazırlamış oldukları plaketleri basın mensuplarının katıldığı bir toplantıda kendilerine sundular.
 
Plaket töreninde bir konuşma yapan Okul müdürü Yüksel Öztürk “ Biz öğrencilerimizle, velilerimizle ve okul aile birliğimizle bir bütünüz ve aileyiz. Yapmış olduğumuz bağışları hiçbir karşılık beklemeden insani bir görev ve sorumluluk bilinci ile yapmaktayız. Bize plaket sunan değerli dernek başkanı ve yönetim kuruluna bizde teşekkür ediyoruz. ” dedi.

 
Ortopedik Engelliler Dernek Başkanı Mehmet Sanin “ İbrahim Turan Lisesi gibi diğer okullarda bize bazı konularda yardımcı oluyorlar. Engellilerimizin sorunları çok Esenler halkının duyarlılığı bizi memnun ediyor. Her zaman söylediğim gibi bağış yaparken Esenlerdeki engelliler derneklerin makbuzları olmayan bazı derneklere (Dışardan başka ilçelerden bağış toplamaya gelen) itibar etmesinler. ” dedi.  



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli