İbrahim Turhan Lisesi Mezunlarının Bilimsel Olmayan Buluşması

İbrahim Turhan Lisesi Mezunlarının Bilimsel Olmayan Buluşması

İbrahim Turhan Lisesi mezunları 16.06.2019 pazar günü saat 17.00’de 4. Pilav etkinliğinde buluştular, hasret giderdiler. Konuşmacıların ağırlıklı olduğu buluşmada, geleceğe dair olumlu bir gelişme olmadığı gibi günce

İbrahim Turhan Lisesi mezunlarının gelenekselleştirdiği 4. pilav etkinliğine katılım yoğundu. Okul bahçesine kurulan masalarda yerlerini alan mezunlar yıllan öncesine ait anılarını tazelediler. Davetliler arasında siyasi partililerde vardı, herkesin anons edildiği davetliler arasında İYİ Partililerin anons edilmemesi biraz nezaketsizlik oldu.
Bilimsel konuşmaların yerini bilimle alakası olmayan ve bilinenin kenarında dönülürken; ümud edilene doğru bir kelimenin konuşulmadığı İbrahim Turhan Lisesi mezunları pilav etkinliğinde, aslında her şeyin yani eğitimden sosyal yaşama ve hayatın her alanındaki yaşanan çarpıklıklara dokunulmayan etkinlik, ülkenin geri kalmasının özetiydi…

İbrahim Turhan Lisesi Dernek Başkanı Mehmet Sirkeci yaptığı açıklamada, derneklerine desteğini esirgemeyen herkese teşekkür etti. Sirkeci,”Farklı yerlerde görev yapan mezunlarımızı ulaşarak anıları tazelemek ve sosyal dayanışmayı geliştirmek gayesi ile her yıl ulaşılamayan arkadaşlara da ulaşmak temennisi ile geleneksel 4.pilav gününe tüm mezun ve mensupların olmasını isterdik. Biz bu derneğin yaşaması, yaşatılması ve derneğimizin ayakta durması için verdiğiniz aidatların biraz daha artırılarak yapılmasını istiyoruz” dedi.
Daha sonra İbrahim Turhan Lisesi emekli öğretmenleri geçmişe dönük hatıraları tazeleyen konuşmalar yaparken, hâlihazırda görevde bulunan İbrahim Turhan Anadolu Lisesi öğretmeni ise “Kuranıkerim okuma birincisi olan bir eğitimden ve bazı spor aktivitelerindeki başarılarını anlattı.










 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı