İYİ'lerin Sofrası Bereketli Olur

İYİ

İYİ Parti Sultangazi İlçe Teşkilatıyüzlerce Sultangazili ile gönül sofrasında buluştu.

İYİ’lerin Sofrası Bereketli Olur…
 
İYİ Parti Sultangazi İlçe Teşkilatıyüzlerce Sultangazili ile gönül sofrasında buluştu.
 
İYİ Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı Sultangaziller ile iftar’da bir araya geldi. Eski Edirne Asfaltı Beyazgül 5 Düğün Salonunda düzenlenen iftara genç yaşlı çoluk çocuk yüzlerce kişi katıldı. İlçe Başkanı Kemal Taştemir himayesinde ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Hüseyin Öndeş’in sponsorluğunda gerçekleştirilen iftar programı hazırlıkları saatler öncesinden başladı. İlçe Gençlik kolları mensupları tarafından hazırlıkların tamamlanması ve konukların gelmeye başlaması ile program başladı.
 
İlçe Başkanı Taştemir ve kurmayları konukları düğün salonunun kapısında karşıladı. İftar davetine İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz, İl Teşkilat Başkanı Samet Reis, İl Başkan Yardımcısı Ediz Feyiz, İl Başkan Yardımcısı Pertev Kasarcı, İl Başkan Yardımcısı Rıza Ünal, Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Cengizhan Yıldız, Eyüp İlçe Başkanı Olcay Uçar, Beyoğlu İlçe Başkanı İsmail Hakkı Çavuşoğlu, Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Vural, Bağcılar İlçe Başkanı Gökhan Yiğit, Milletvekili Adayları Özcan Pehlivanoğlu, Hüseyin Öndeş, Sezer Özsoy ve Burçin Gökçe, CHP Sultangazi İlçe Başkanı Murat Poyraz ve kurmayları, Saadet Partisi Sultangazi İlçe Yöneticileri ve yüzlerce vatandaşkatıldı.

Yaklaşık 2 bin iftarlık sokaktan geçen vatandaşlara dağıtıldı. 450 kişilik salon ise deyim yerindeyse ağzına kadar doluydu. Yaklaşık 800 Sultangazili Dualar eşliğinde hep birlikte oruç açtı. İftar sonrası İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz, İlçe Başkanı Kemal Taştemir, Milletvekili Adayları Hüseyin Öndeş, Özcan Pehlivanoğlu ve Sezer Özsoy konuşma yaptı. Sunuculuğunu İYİ Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Türkan Kaya’nın yaptığı iftar programında konuşmacılar yaptıkları konuşmalarında Ramazan ayının kutsallığına değindi ve Türkiye’nin emin adımlar ile ilerlediği 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için fikirlerini beyan etti.
 
 “Acılarına merhem olacağız ve Ortadoğu’ya huzur getireceğiz”
İftar sonrası ilk sözü İYİ Parti Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Taştemir aldı ve : “ Mübarek Ramazan Ayında iftar programımızda buluştuk. Kutsal Vatan Topraklarımız için başta Kurtuluş Mücadelemizin Önderi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anarken, tüm Şehit Düşmüş Asker ve Polislerimizin Ruhları Şad olsun Mekanları Cennet olsun diyorum. Bugün onlar sayesinde rahatlıkla iftarımızı açıyor ibadetlerimizi yapabiliyoruz. Allah onlardan razı olsun. Şükürler olsun ki yine bir Ramazan ayına kavuştuk. Yine şükürler olsun ki soframız siz dostlarımız ile doldu taştı. İftar sofraları berekettir. İftar sofraları paylaşmaktır. İftar sofraları huzurdur, kardeşliktir ve muhabbettir. Aziz Milletimiz derin bir kutuplaşmanın pençesinde kıvranıyor ve ne yazık ki ayrışmaya dönüşüyor. Birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı olan Ramazan ayı farklılıkları bir kenara bırakıp sevgi toplumumuzu inşa etmemize sebep olmasını tüm kalbim ile arzuluyorum. Müslüman coğrafyasının büyük sıkıntılar yaşadığı şu günlerde Filistin de Somali de Arakan’da Suriye’de Doğu Türkistan’da ve Türkmen Ellerinde kardeşlerimiz oruç ibadetini çok zor şartlar altında yapmaya çalışıyor. Dualarımız onlarla olsun. 1 buçuk milyar İslam aleminin üstüne çöken emperyalist işgaller, zulümler, dökülen kanlar ve yaşanan dramlar yüreklerimizi dağlamaktadır. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in öncülüğünde çıktığımız bu yolda önce cennet vatanımızı daim kılacağız ve ülkemizde birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte tesis edeceğiz. Sonrasında İslam Coğrafyası’nın acılarına merhem olacağız ve Ortadoğu’ya huzur getireceğiz. Ramazan Ayı oruç ayıdır, sabır ayıdır. Bizlerde İYİ Parti olarak önümüze çıkan her türlü engeli sabırla aştık. Yapılan tüm haksızlıklara sabrettik. Çünkü şundan emindik ki İYİ’ler daima kazanır. Sabrımızın taştığını Milletimizin teveccühü Allah’ın izni ile 24 Haziran’da sandıkta göstereceğiz. Güneş 24 Haziran’da İYİ’ler için doğacak Türkiye İYİ olacak inşallah. Partimiz tüm yurdumuzda çok büyük heyecan ile karşılanıyor. Sultangazi ilçemizde de aynı heyecan vardır. İlçemizde gönüllü yüzlerce vatan evladı aramızda. Milletimizde bu kutlu müjdeyi vermek için teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamladık. Bu süreçte bana destek olan tüm yönetici arkadaşlarıma, gençlerimize ve kadınlarımıza teşekkür ederim. Ekmeğimizi bölüştüğümüz yöneticilerime minnettarım. Ramazan ayının kardeşliğimiz pekiştirmesini temenni ederim. ” konuşmasını yaptı.
 
 
 “Türkiye İYİ olacak kimse şüphe duymasın”
İlçe Başkanı Taştemir’den sonra kürsüye İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz çıktı ve şunları söyledi : “ Değerli Sultangazililer 11 ayın sultanı Ramazan ayına kavuştuk. Kavuşturan Rabbimize şükürler olsun. Bir aradayız. Ramazan içimizde taşıdığımız ferasetin ayıdır. Ruhlarımıza işlemiş değerlerin bütünüdür. El açıp şükretmenin ayıdır. Bir ve bütün için dua etmek için vesiledir. Ramazan sabır ve nefsi terbiye olduğu kadar halden de anlamaktır. Daha iyi bir insan olabilmek için muhakeme etmektir. İslam Aleminin bulunduğu kaos ortadadır. Yüce Allah’ım İslam Alemini her türlü savaştan ve çatışmalardan korusun. Çok canımız yandı. Vatanımızın ve Milletimizin huzuru, birliği ve geleceği için kendi canını ortaya koyan nice yiğitlerimiz HZ. Peygamberimize komşu oldu. Kıymetlimiz Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile bu vatan için şehit düşen tüm evlatlarımızın ruhları şad olsun. Allah Terörle Mücadele eden Güvenlik Güçlerimizi korusun kollasın. Ramazan sofralarımızda ki birliği her alanda yaşayabilmeliyiz. Yüce Allah’ım bizi birlik kılsın. Türkiye İYİ olacak kimse şüphe duymasın. ”.
 
“Bizlerin amacı Demokratik ortamı yaratmaktır”
Milletvekili Adayları da iftar programında konuşma yaptı. İftar Programının sponsoru Sultangazili İşadamı Milletvekili Adayı Hüseyin Öndeş kürsüye çıktı ve şöyle konuştu : “ İçerisinde bulunduğumuz Ramazan Ayı’nın birlik ve beraberlik ruhuna uygun olarak bugün iftarımızı hep birlikte açtık. Bunun gururunu yaşıyoruz. Ramazan ayı kardeşlik ayıdır. Ramazan ayı mutluluk ayıdır. Az önce konuşmasında Sayın İl Başkanımız ve İlçe Başkanımız bahsetti bu mübarek günler bizim kardeşliğimiz pekiştirecektir. Ülkemizi yönetmeye talip İYİ parti neferleri burada. Sultangazililer genç yaşlı çoluk çocuk burada. Bizler kardeşçe yürüyoruz. Kimseyle kavga etmiyoruz kol kola girip yürüyoruz. Malum önümüzde Türkiye’nin kader oylaması var. 24 Haziran’da kaderimiz değişecek. Biz eminiz. İYİ olacak her şey. Pırıl pırıl gözler ile bakıyorsunuz kıymetli Sultangazililer. Geleceğe umutla bakan insanlar iktidara gümbür gümbür koşuyoruz. Bizlerin amacı Demokratik ortamı yaratmaktır. Bizler Aziz Milletimize güveniyoruz. Sokaklarda iktidarın yanlış uygulamaları var. Bunlardan rahatsız olan insanlar tepkisini sandıkta gösterecektir. Biz eminiz emin adamılar ile yürüyoruz. Sultangazi İYİ olacak, İstanbul İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak. Sayın Genel Başkanımız Meral Hanım Cumhurbaşkanımız olacaktır. Hepinizin yüreğine sağlık İYİ’ler kazanacak şüphe duymayın. Ramazan ayınızı kutluyorum. Sofralarınız bereketli olsun. ”
 
“Ya bu iktidarı göndereceksiniz ya bu ülkeden gideceğiz”
 
Milletvekili Adayı Özcan Pehlivanoğlu’da programda söz aldı ve : “ Ramazan ayınızı tebrik ederim. Bu kutsal ayda birlik ve beraberlik yaşalım. Ülkemiz çok zor günlerden geçiyor. 24 Haziran’da bu iktidarın ülkemize yaşattığı acılar son bulacaktır. İktidar ABD karşıtlığı yapıyor sözde ancak ABD’ye gidip anlaşmalar imza atıyor. Osmanlı da Ecdadımızdan 2. Abdülhamit Han Filistin’de 1 gram toprağı Yahudilere satmadı. Ama ne oldu o Filistin o Kudüs İngilizlerin eline geçince o Filistinliler topraklarını Yahudilere sattılar. Bugün Türk Medyasına düşen bir haber var. Iğdır Ovası İsraillilere satılmış. Harran Ovası İsraillere satılmış. Trakya’nın verimli tarım ovaları İsraillilere satılmış. Sen bunu niçin anlatmıyorsun da Kudüs Kudüs diyerek sahte bir tavırla gülücükler sergiliyorsun. Burası da İsrail olmak üzeredir. İktidar yanlış politikalar ile ülkemizi kaosa sürüklüyor. Ya bu iktidarı göndereceksiniz ya bu ülkeden gideceğiz. Bu ülke bizim ve ebediyen bizim olacak. Biz umutluyuz. Kadınlar Gençler sokaklarda olacağız. 24 Haziran’da Demokrasi Bayramı yaşacağız. ” dedi.
Millet İttifak’ı CHP ve Saadet Partisi mensuplarının da katıldığı İftar Programı toplu fotoğraf çekim ile son buldu. Hafızalarda ise objektiflere yansıyan İYİ’lerin gülen ve geleceğe umutla bakan ifadeleri kaldı.

 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı