İYİ Parti'nin 'Anlat hemşerim' otobüsü Sultangazi'de

İYİ Parti

İYİ Parti’nin başlattığı ’Anlat Hemşehrim, Dertleşelim’ projesi kapsamında Türkiye turuna çıkan parti otobüsünün durağı Trakya’dan sonra Sultangazi oldu. 15 Temmuz şehitler ve demokrasi meyda

İYİ Parti'nin 'Anlat hemşerim' otobüsü Sultangazi’de
 
İYİ Parti’nin başlattığı ’Anlat Hemşehrim, Dertleşelim’ projesi kapsamında Türkiye turuna çıkan parti otobüsünün durağı Trakya’dan sonra Sultangazi oldu. 15 Temmuz şehitler ve demokrasi meydanında vatandaşlarla buluştu, sorunlar dile getirildi.

 
İYİ Parti otobüsü, 15 Temmuz Şehitleri ve demokrasi meydanında Sultangazililerle buluştu. Kurulan stantlarda sorunlar dinlendi. Basın açıklaması yapıldı. İyi Parti yöneticileri İYİ Parti’nin başlattığı “Anlat Hemşerim, Dertleşelim” projesinin önemli bir çalışma olduğunu belirterek, şöyle konuştu:


“Bu proje kapsamında Sultangazililerle bir araya gelmeyi hedefledik. Bugüne kadar siyasiler konuştu vatandaş dinledi. Artık vatandaş konuşacak siyasiler dinleyip ona uygun projeler üretecek. Ben yaptım oldu mantığına karşıyız. Sultangazi’nin sorunlarını vatandaşla yüz yüze konuşarak notlarımızı alıyoruz. Vatandaşın sorununu kendi sorunumuz, sevinçlerini de kendi sevincimiz olarak algılıyoruz. Bu projenin asıl hedeflerinden biri de budur. Biz vatandaşımızla birlikte çözümler üreteceğiz. Bizim defterimizde karamsarlığa, yılgınlığa yer yok” dediler.

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı