İYİ Partili Şahin'den İmamoğlu'na Göstermelik Teşekkür

İYİ Partili Şahin

Esenler Belediyesi Temmuz ayında ilk toplantısında iktidar ve muhalefet meclis üyeleri gündem dışı konuşmaları sözlü sataşmayla sürdü… İYİ Partili Şahin, yine yazılı metni heceleyerek okudu.

Esenler Belediye meclisinde gündem dışı söz alan ve İYİ Partili meclis üyesi Kemal Şahin, ısmarlama eline tutuşturulan 242 kelimelik İBB Başkanına teşekkür metnini eveleyerek, geveleyerek okudu. Şahin’in yazmadığı, yazılanı okuma yönünden özürlü olduğu metnin kime ne maksatlı içerikte olduğunu meclis üyeleri ve meclis dinleyici sıralarında oturanlar bile anlamadı.  İktidar ve muhalefet meclis üyeleri ve meclis sıralarında oturanlar “bu nasıl meclis üyesi” dediler.

Şahin, İmamoğlu’nun İBB Başkanlığını kutlayan metni mecliste okudu okumasına ama (Cafer Turna hariç) CHP’’nin ve İyi partinin Esenler ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri üç meclis üyesi çıkar ve menfaat içinde oldukları için mi yoksa işin içinde başka bir iş olduğundan mı sustular . Esenler’de İmamoğlu’na ve Trabzonlulara sarf edilen “YUNAN” yakıştırmasına bu kişilerin bir kelime dahi konuşmamaları, bir beyanda bulunmamaları manidardır. Bu kişilerin birilerinden ya korkusu var ya birileri ne söylerse söylesin bizim ikili ilişkilerimiz bozulmasın düşüncesindeler diye düşünenler haklı mı değil mi?. Bu ayıp ve acizlik içinde ollmaları, onların utanç madalyası olarak yakalarından inmeyecek…


Bir metni okuyup hafızasına yerleştiremeyen ve karşısındakilere anlatamayan meclis üyesinden ve o meclis üyesini sözcü tayın edenlerden kimse hayır beklemesin… Onların kendilerine hayri yok ki halka hayırları olsun!
 

                                                           
 

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli