İYİ Partili Mikail AKP'lileri ve CHP'li Şahin'i Üzdü

İYİ Partili Mikail AKP

Esenler Belediyesi’nin Eylül ayı meclisi ikinci oturumunda AKP ve İYİ Parti düello yaptı, CHP’liler 9 Eylüle ve serbest kalan gazetecilere sahip çıkmadılar. AKP’nin payandası Kemal Şahin, bir önceki d&o

ÜTEBAY GİBİ ATATÜRK’Ü SEVMEYEN CHP MECLİS ÜYESİ
 İYİ Partili Mikail Karapınar’ın gündem dışı konuşmasındaki 4 ana başlık olan, “halk – pandemi- Eğitim –Atatürk’e övgüler ve birlik beraberlik mesajları” AKP’lileri bayağı rahatsız etti. CHP’li meclis üyesi ve sözcüsü Kemal Şahin’de İYİ Partili Mikail Karapınar’ın “Türk olmak bir şereftir, Ne Mutlu Türküm Diyene” söyleminden AKP’liler kadar rahatsızlık duymuş olacak ki meclis sıralarının altına gizlendi, süt dökmüş kedi gibi köşesinde sessizliğe büründü… CHP’li İlçe Başkanı Ütebay gibi Atatürk’ü sevmediğinden İzmir’in Kurtuluşuna, gazetelerin siyasi kararla yargılanıp, özgür kalmalarından mutlu olmadığından gündem dışı söz alıp bu önemli konuları dile getirmedi.

İŞTE AKP’Lİ MECLİS ÜYELERİNİN SÖZLERİ… DOĞRULUĞUNU KAMUOYUNUN VİCDANINA BIRAKIYORUZ… KARAR HALKIMIZIN…

PANDEMİ KONUSUNDA DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜYÜZ YAHU… “BİR KEREDEN BİR ŞEY OLMAZ SÖYLEMİNDE KAÇINCIYIZ?”

AKP’li Ömer Çetinkaya: Biz yerel meclisiz, yerelle ilgili konuşmamız gerekir. Pandemi konusunda bizi eleştiriyor ama biz dünya üçüncüsüyüz. Dünyada ölüm ve hastalanma oranının en az olduğu, dünyanın tüm devletlerinden daha başarılı olmuş bir ülkeyiz. Pandemi konusunda bir devlet var ortada, öyle kuru kuruya ne mutlu Türküm demekle olmuyor. Tüm süper güçlerden daha başarılıyız. Siz kendi devletinizi vicdansızca eleştirdiniz. Varsa eleştiriniz söyleyin ama devletimize iftira atmayın. Ne demek başarısızız, ölüm sayıları, hasta rakamları doğru değil? Sizler hangi verilere dayanarak bu rakamları veriyorsunuz. Siz bu verileri kahveden veya çay ocağından aldınız. Resmi rakamları yalanlamak istiyorsanız bize resmi verilerinizi söyleyin. Bu söylemlerimden lütfen alınmayın” dedi.

İSMİMİZİN BAŞINA TC KOYMAKLA ATATÜRK’E SAHİP ÇIKILMAZMİŞ…
AKP’li Osman Gökçebaş: Biz 6 aydır yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu kadar emek veren insanların emeğini yok saymak haksızlıktır. Atatürk’e sahip çıkmak onun tavsiyelerine sahip çıkmakla ve yerine getirmekle olunur. İsmimizin başına TC Koymakla Atatürk’e sahip çıkılmaz. 30 Ağustosu coşkuyla ve kimseyi ayrıştırmadan kutladık. Bölmeyin, ayrıştırmayın, Atatürk’te bizim, Vahdettin’de, Abdülhamit’te, Kanuni’de, Fatih’te bizim.

Bugünlerde elim bir hadise yaşadık, öğretim görevlisi Erol Mütercimler, İmam hatip öğrencileri için sapık oluyor diyebildi bu sapık bir söylemdir. Bazı sapıklar dinin içine sızabilirler bu dinin suçu değil. İnternetten araştırma yaptım ve 5- 10 sapıktan bir tanesi İmam hatip mezunu değil” dedi.  


 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı