İYİ Parti Esenler'de 3. Yılını Coşkuyla Kutladı

İYİ Parti Esenler

Zorlu süreçlerden geçerek bugün 3. yılını kutladıklarını ve mutluluklarının çok büyük olduğunu belirten Esenler İlçe Başkanı Şeh Ömer Kara, Esenler Cumhuriyet meydanında, Atatürk b&uu

“CESURLAR HAREKETİ GÜCÜNÜ MİLLETTEN ALIYOR”
Esenler İlçe Başkanı Şeh Ömer Kara ve ilçe yönetim kurulunun organize ettiği etkinliğe çok sayıta parti teşkilatının yanı sıra vatandaşlar katılım sağladı. Etkinlik saygı duruşu, istiklal marşının okunmasından sonra Başkan Kara’nın günün anlamını belirten konuşmasıyla devam etti, daha sonra ilçe merkezinde kesilen pasta ve davetlilere yapılan ikramla sonlandı.


Konuşmadan satır araları…

Esenler İlçe Başkanı Şeh Ömer Kara, “ İYİ parti ülkemizin siyasi ve ekonomik alanlarda büyük sıkıntılar yaşadığı ümitlerin karardığı, milli değerlerimizin unutturulmaya çalışıldığı bir dönemde yani 25 Ekim 2017 tarihinde kurulmuştur.  İYİ PARTİ, Genel başkanımız Sayın Meral Akşener öncülüğünde cesurlar hareketi olarak gücünü milletten alan, Türk milletine ve Türk siyaset sahnesine güneş gibi doğmuştur.
Ülkemiz bir asra aşkın çok partili siyasal hayata sahiptir. Milletimiz bu süre içinde karşılaştığı bütün sorunları, bunalımları, daralmaları, hep milli irade yoluyla aşmıştır. her zaman demokratik siyaseti tercih etmiş ve yoluna yeni açılımlarla devam etmeyi her zaman başarmıştır. Bunun en güzel örneği; büyük devlet adamı gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları bu toprakların ikinci defa vatan kılınmasında, milli iradeyi esas almışlar ve savaşı bile Türkiye büyük millet meclisi ile yönetmiştir.

“İKTİDARIN ELİNDE OLAN İSTANBUL VE BİRÇOK ŞEHRİN KAZANILMASINDA ÖNCÜLÜK ETTİK”
Ülkemizin haksızlık, adaletsizlik, kutuplaşma, siyasetin eve girdiği kardeşi kardeşe düşman ettiği bir dönemde çok zor şartlar, engellemeler ve iftiralara karşı dik durarak kurulmuş olan partimiz insanların umutlarını yeşertmiş ve 25 yıldır iktidarın elinde olan başta İstanbul olmak üzere birçok şehrin kazanılmasında öncülük etmiş partilerden biridir. Bu yeni dönemde 3. yaşına giren iyilik hareketi her geçen gün daha da büyüyüp yükselmektedir. İnsanlar artık iyi partiyi çıkış yolu, ülkenin kötü gidişatını değiştirebilecek bir parti olarak görmektedir. Millet ittifakı çatısı altında iyi parti yerel seçimlerden başarılı bir şekilde sonuç alarak çıkmıştır. Zorlukları aşa aşa genel başkanımızın liderliğinde iyi partiyi kurarak ne kadar isabetli bir karar verildiğini ve Türkiye’nin iyi partiye ne kadar çok ihtiyacı olduğunu ülkemizin geçtiği bu zorlu süreçlerde çok daha iyi anlıyoruz.

Esenler İyi Olacak- İstanbul İyi Olacak- Türkiye İyi Olacak
Artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak bu duygu ve düşüncelerle partimizin 3. kuruluş yıl dönümünü kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı