İYİ Parti Esenler Kongresinde CHP'nin Feodallerine Tepki

İYİ Parti Esenler Kongresinde CHP

İYİ Parti Esenler İlçe Teşkilatının olağanüstü kongresi tatsız tuzsuz başladı, kazananların bile sevinmediği, kaybedenlerin ise boynu bükük, yanlışlara tepkilerin olduğu ve çok şeylerin konuşulacağının

İYİ Parti Esenler eski İlçe başkanı Recep Özkan’ın ve yönetiminin masa başında hazırladığı ve yazdığı delegelerle olağanüstü kongresini yaptı. Kongre belirlenen saatten çok sonra başladı. Masa başı delegelerin yarıdan bir fazlasının uzun uğraşlarla kongre salonuna gelmesi tepkilere neden oldu.
 
Kongre Salonundan Yansıyanlar… CHP Feodallerine Tepkiler…
Başkan adaylarından Necdet Kiracı sert ama bir o kadar yapıcı konuşmasında yanlışlara ve yanlış işler yapanlara eleştirel konuşmasını yanlış işler yapanlar bile alkışladı. Salonda bulunan partililer “emek verenlerin yok edildiği, yok sayıldığı emeksizlerin delege yapıldığına” vurgu yaparak bir nevi delege ağalığının yaşandığını söyleyenler çok fazlaydı.
 
İYİ Parti Esenler İlçe başkanlığı için Necdet Kiracı ve Şeh Ömer Kara yarıştı. Kazanan Şeh Ömer Kara’nın listesi oldu. Kongreye 400 delegenin büyük çoğunluğu saat 14’den sonra evlerinden rica minnetle ve ayaklarına gönderilen araçlarla, evlerinde salona taşındı.
 
Divan başkanının taraf olduğu söylendi. Başkan adaylarının adaylaşması için verilen imzalara inanmayan ve bahane uyduran divan başkanı kimlik kontrolü yapması sesiz eleştiri aldı.
 
FEODALİZM VE AĞALIK EL ELE FOTOĞRAF VERDİ
İYİ Partinin yerel seçimlerde dümen suyuna giren CHP kadrolarının salonda olmaları ve çelenk göndermeleri kaybedenlerin tarafından tepkili eleştiriler aldı.
CHP’deki delege ağalığı hastalığının bu feodal CHP’lilerin eski İYİ Parti İlçe başkanı Recep Özkan’a ve ekip arkadaşlarına verdiği proje ile bulaştığını söylediler. Yani İYİ Partililerin kongresinde taraf olan CHP’lilerin olduğunu CHP’nin feodal delege ağalarının İYİ Partinin feodalleri ile dayanışmasını yaşadıklarını söylediler.

 
 

  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli