İYİ Parti Esenler İlçe Kongresi Bitti Ama!!!

İYİ Parti Esenler İlçe Kongresi Bitti Ama!!!

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi gerçekleşti. Kongre saatine kadar iki liste yarışacağı beklenirken, Cemal Karadeniz kongre salonuna gelmeyince İYİ Parti Esenler ilçe kongresi tek listeyle gerç


İYİ Parti Esenler İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi tek adayla yapıldı ve İYİ parti Esenler ilçesi 20 Ekim 2019’ da yapılan olağan üstü kongreyle gelen Şeh Ömer Kara  ile 2. Olağan kongrede 'Yola devam' dedi.

Olağan kongreye Esenler İYİ Parti üyeleri ve kamuoyu iki adayla girilecek diye beklerken sürpriz bir gelişme yaşandı ve bu sürpriz gelişme İYİ Partililerin tepkisine neden oldu. Tepkiler sert ve kırıcıydı. Günler öncesinden adaylığını açıklayan ve listesini hazırlayan, ekip hazırlığını noksansız tamamlayan Cemal Karadeniz ve ekip arkadaşları Esenlerin siyasi tarihine not düşecek bir durum yaşattılar.

KARADENİZ’E BEL BAĞLAYAN İYİ PARTİNİN İYİ NİYETLİ “İYİ’LERİ
Kongrenin başlamasına dakikalar kala gözler, cep telefonları Cemal Karadeniz’i aradı ama Karadeniz ortalarda yoktu, telefonlara ise bakmıyordu. Karadeniz’in ekip arkadaşları sessizden isyan, sessizden hakaretler, için için mırıldanmalarla birbirlerine bakıştılar, sağa sola koşuşanlar oldu.   Ama nafile kendi partilileri ile kafa bulan, dalga geçen ve siyaseten yakışıksız olan bu durumu kimse düzeltemezdi… Karadeniz ve ekibini ise kurulan divan bekleyemezdi, salonda ise metrobüs bekler gibi tek bekleyenler ise Karadeniz’e bel bağlayan İYİ Partinin, iyi niyetli İYİ neferleriydi. Yarınlarına umutla bakan ama şeytanla işi olmayan kandırılmış üyelerdi…  
SOSYAL MEDYA ÇALKALANDI…

KARADENİZ’E ve ESKİ İLÇE BAŞKANI RECEP ÖZKAN’A TEPKİLER…
İYİ Partinin İYİ niyetli üyeleri, delegeleri yaşanan olay üzerine sosyal medya hesaplarından tepkilerini böyle dile getirdiler.
 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı