İYİ Parti Esenler İlçe Başkanından KAS- DER'e ziyaret

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanından KAS- DER

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ş. Ömer Kara, bu sefer Dernek merkezi Esenler Nine hatun Mahallesinde bulunan KAS- DER’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret gayet samimi bir ortamda gerçekleşti.

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ş. Ömer Kara ve yönetim kurulu üyeleri ile yaptığı nezaket ziyaretinde KAS- DER’in  Esenler Nine hatun Mahallesinde bulunan merkezinde KAS-DER  başkanlığındaki kalabalık bir ev sahibi grubu tarafından karşılandı.

Misafirlerine ziyaretleri dolayısıyla memnun olduğunu belirten ve teşekkürlerini sunan KAS-DER Başkanı, misafirlerine ikramda bulunarak dernek yönetiminde görev yapan arkadaşlarını ve üyelerini İYİ Parti heyetine tanıttı. Daha sonra İYİ Parti ilçe başkanı Kara’ya sözü bıraktı.

Kara,” Bizlere göstermiş olduğunuz misafirperverlikten dolayı teşekkür ederim. Esenler’de gitmediğimiz yer bırakmayacağız, tüm vatandaşlarımızın elini sıkacağız, sorunlarınızı dinleyerek yerinde yaptığız tespitlerle çözümleri yönünde mücadele yapıyoruz. Bizler siz değerli yurttaşlarımızın hizmetindeyiz. Kastamonu halkı merttir, yiğittir ve misafirperverdir. Sizlerde bu anlayışla bizleri ağırlatınız.

STK’lar siyaset yapmaz, yapmamalı.Bizler siyasi parti temsilcileriyiz, sizleri ziyaret etmek, sizlerin görüş ve önerilerini dinlemek bizlerin görev ve sorumluluğudur. Bu nedenle sizleri sık sık ziyaret edeceğiz, bizlerden talepleriniz olacak bizlerde elimizden geleni yapacağız. Yanlışlarımız varsa sonuna kadar eleştirilerinizi yapmalısınız ki bizlerde nerede ne gibi yanlış yaptık diye kafa yormalıyız. Yanı STK’lar aynı zamanda siyasilerin denetleyicileridir, doğru yaptıklarımızı nasıl övüyorsanız yanlışlarımızı da eleştirmelisiniz. İYİ Partinin siyasi anlayışı halka hizmet yapmak ve halkın yaptığı eleştirilere açık olmakdır”


 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli