İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANININ ARACINI MEYDANA SOKMADILAR

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANININ ARACINI MEYDANA SOKMADILAR

Esenler İYİ Parti İlçe Başkanı Ş. Ömer Kara’nın Aracına cumhuriyet meydanında bulunan ilçesinin önüne girmesine ve meydana girişine talimatla yasak getiren Esenler Belediye Başkan Yaratımcısı Mehmet Kamil A

Esenler İYİ Parti İlçe Başkanı Ş. Ömer Kara: Daha önce boşalan, Belediye Başkan Yardımcılığı koltuğuna kurulan Mehmet Kamil Ayata, kendini çok büyük birisi olarak görüyor ve ilk icraatı kendisini Esenler halkına kabullendirmek, bu kabullendirmenin şekli ise kabadayılık edasıyla vatandaşlara baskı kurmak oluyor.
 
“ESENLER İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANININ ARACI MEYDANA GİRMEYECEK”
Belediye Başkan Yaratımcısı Mehmet Kamil Ayata’dan, biz görev yapmasını, insanları benden ve senden diye ayrıştırmadan çalışmasını isterdik. Ama bu arkadaş göreve başlar başlamaz ilk işi talimat vermek olmuş. Verdiği talimatta “Esenler İyi Parti ilçe başkanının aracı meydana girmeyecek” olmuş. Ayata’nın ne yapma niyetinde olduğunu biz çok iyi biliyoruz. Ayata, siyasi nezaketi olmayan, topluma saygısı hiç ama hiç olmayan, yukarıdan birilerinden aldığı talimatlara göre hareket eden zavallı birisidir.
 
Biliyorsun ve görüyorsunuz, İyi parti müthiş bir yükselişte, genel başkanımız Meral Akşener, halkın gönlüne adeta taht kurdu. Özellikle Cumhur ittifakının kimyasını bozdu. Bu durumu hazmedemeyen iktidar, İyi partililerin üzerine oyunlar oynayarak bir karışıklık nasıl yaratırız hesapları yapıyor. Şunu iyi bilsinler ki bizler o oyunlara asla gelmeyeceğiz, biz tüm teşkilatlarımızla iktidara odaklanmışız ve iktidar olacağız. AKP’den insanlık adına hiçbir şey beklemiyoruz, beyefendilik derseniz onlarda olmayan bir şey.
 
“ARACIMIZI İÇERİ ALMAMA TALİMATININ ARKASINDA KİRLİ HESAP VAR”
Önce ana muhalefet liderine saldırı ve darp, sonra sırasıyla gazeteciler darp ediliyor, hesap soran olmuyor. AKP’nin ayrıştırıcı dili sonucunda muhalifi siyasi partilerin genel başkan yardımcıları darp ediliyor. Kim; AKP’ve taşeronlarının yanlışını söylerse teröristlikle veya vatan hainliği ile suçlanıyor. Yükselişe geçen İyi Partiyi boş geçerler mi, genel başkanımıza Rize’de yapılan ahlaksızlık, arkasından, İl Başkanımıza yapılan alçakça saldırı, darp olayı. Yapılan her çirkinlikte, her karışıklıkta bu çirkin zihniyet var, maalesef her taşın altından onlar çıkıyor.  Bu sefer Esenler’de ve diğer ilçelerde kimleri darp ettirebilirim, kimlerle kimleri kavga yaptırabilirim arayış içinde oldukları bu gelişme ile belgelendi. “Ne yapabiliriz, nasıl bu ülkede insanları birbirine düşürebiliriz, nasıl bir iç karışıklık yapabiliriz” diye kirli hesaplar yaptıkları aleni ortada.  
 
Aracımızı içeri almama gibi bir talimatın arkasında yatan kirli hesapları tüm halkımız çok iyi biliyor.  Bekliyorlar ve bekliyorlar bizim isyan etmemizi, kafalarına koymuşlar İyi partiyi hedef tahtasına koymayı. Korkuyorlar bizlerin yükselişinden, oylarımızın artmasından. Bizler onlar gibi aşağılık işlere bulaşmayacağız, onların oyunlarına gelmeyeceğiz. Böyle bir insanın belediye başkan yardımcılığı görevinde olması Esenlere ve Esenler halkına yazık edilmesinden başka bir şey değildir. Ben böyle art niyetli olan ve böyle kirlilikler peşinde olanları nefretle kınıyorum.
 

Biz hiçbir zaman nezaketimizi ve üslubumuzu bozmadık ama gelinen nokta bardağı taşırmıştır. Bu uygulama keyfi ve şahsı hesap için yapılmıştır, belediye başkan yardımcısı umarım bu yanlışından döner” dedi.


 

  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli