İYİ PARTİ İL BAŞKANI KAVUNCU ESENLER'DE

İYİ PARTİ İL BAŞKANI KAVUNCU ESENLER

İYİ Parti'nin İstanbul İl Başkanı Satuk Buğra Kavuncu, Esenler’de esnafı ziyaret etti, vatandaşlara bir dokundu bin ah işitti.

Kavuncu’yu Esenler ziyaretinde İlçe Başkanı Ömer Kara, Belediye meclis üyelerinden Mikail Karapınar, Lütfi Kahveci, Belediye Başkan adayı Mustafa Yılmaz, kadın kolları başkanı, ilçe yönetimi, komşu ilçelerin ilçe başkanları ve partililerin yanı sıra yerel basın mensupları yalnız bırakmadı.

İYİ Parti'nin İstanbul İl Başkanı Satuk Buğra Kavuncu, Esenler merkez camiinde Cuma namazını kıldıktan sonra Cumhuriyet meydanında esnaf ziyareti yaptı. Esenler meydanında kurulan İYİ Parti standında çalışan partililerine, kadın kollarına başarılar diledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Kavuncu beraberinde ki partililerle, Esenler esnaf odası başkanını ziyaret etti ve ardından ilçe başkanlığında partililerini dinleyerek durum değerlendirmesi yaptı.

 Millet İttifakı’nın iktidar olacağını ülkeye demokrası, huzur, güven ve barışın geleceğini söyleyen Kavuncu, İBB Başkanı İmamoğlu’nun İstanbul seçimini kazanmasını hazmedemeyen AKP iktidarının sonu gelmiştir, Cumhur ittifakının gidici olduğunu söyledi. Kavuncu, Esnaf ziyareti çalışmalar sırasında Esenler halkına bir dokundu bin ah işitti. Kavuncu, özellikle en çok işsizlik sorunuyla boğuşan gençlerin iktidar partisine sitem dolu sözleriyle karşılaştı.

Kavuncu, “ülkemiz çok zor günler geçiriyor, zor bir süreç yaşıyoruz ama bu zorlukları birlikte yeneceğiz, Millet ittifakı alanlarda, vatandaşlarımızı dinliyoruz ve sorunların çözümünün tek yolu bu iktidarı demokratik yollarla yani seçimle yolcu edeceğiz, halkımız ve ülkemiz Millet ittifakının iktidarında rahatlayacak, normalleşecek” dedi.

  
 

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli