İYİ PARTİ ESENLERİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

İYİ PARTİ ESENLERİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

Esenler iyi parti ilçe başkanı Ömer Kara, Belediye meclis üyeleri ve yönetim kurulu, bugün il yönetim kurul üyeleri ile Esenler Nine Hatun Mahallesinde yaşayan yurttaşları dinlediler esnafların sorunlarını no

Esenler’in en iddialı ve en çalışkan ilçe başkanı Ömer Kara, kadın kolları yöneticileriyle birlikte Esenler halkının dinledi, Nine Hatun Mahalle esnafını ziyaret etti. Kara ve yönetim kurul üyeleri, pandemi nedeniyle zor durumda olan esnafın talep ve sorunlarını tek tek not aldı, fikir alışverişinde bulundu.

Şeh Ömer Kara ve yönetim kurulu vatandaşları sokakta, ev hanımlarını evde ve esnafı iş yerinde ziyaret ederek dertlerini dinliyor, dertlere çare olabilmek için notlar alıyor. Kara, sorunları dosyalıyor ve bir üst makamlara aldığı notları, halkın sorunlarını nedenleri ile iletiyor.

“ESENLER HALKININ SORUNLARINI DİNLEDİKÇE ÇOK ÜZÜLÜYORUM”
 Kara : Ulaştığımız yurttaşlarımız bizleri gayet samimi bir şekilde karşılıyorlar, bazen bizlere ikramda bulunuyorlar. Halkımız bir kurtuluş bekliyor ve bizlere yalvarıyor, “ne olur bizi bu iktidardan kurtarın, bizleri bu sefalet hayatından kurtarın” diye feveran ediyorlar. Çok olumlu tepkiler aldığımız gibi olumsuzluklarla da karşılaştığımız oluyor.

İnsanlarımızın yoksulluğu, işsizlerimizsin çaresizliği, iş umuduyla yatıp kalktıklarını, bakkal, manav borçlarının olduğunu söylediklerinde elbette yutkunmakta zorluklar çektiğimiz oluyor. Hele hele evi kira olanların, çocukları üniversiteye hazırlanan ailelerin neler çektiklerini, borçla yaşamların ne kadar zor olduğunu bize aileler anlattıklarında üzülmemek elde olmuyor. Evet, çare olacağız, evet, halkımızı bu zor günlere mahkûm edenlerden kurtaracak olan İYİ Partinin olduğunu vatandaşlarımız bizlere söylüyor.

Bizler bu söylenen sözlerle mutlu olamıyoruz, halkımız zorluklarla boğuşurken nasıl mutlu olabiliriz. İyi parti ilçe başkanı olarak sorumluluğumuzun ne derece büyük olduğunu vatandaşlarımızı her ziyaretten sonra daha iyi kavrıyoruz. Bizlere yorulmak haram, boş durmak yok, halkımızı daha çok ziyaret ederek dertlerine ortak olacağız” dedi ve devamında: bundan sonra ziyaretlerin devam edeceğini ifade ederek, çalışma arkadaşlarına, emek veren partililerine teşekkür etti.


 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı