İYİ PARTİ, ESENLER İLÇE TEŞKİLATINDAN VİZYON EĞİTİMİ

İYİ PARTİ, ESENLER İLÇE TEŞKİLATINDAN VİZYON EĞİTİMİ

İYİ Parti Siyaset Akademisi Esenler’de ilçe başkanı Ömer Kara ve yönetiminin organize ettiği vizyon eğitimi Kadir Topbaş Kültür merkezinde yoğun katılımla gerçekleşti.

İYİ Parti, Esenler ilçe Başkanı Ömer Kara, dur durak bilmeyen çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kara ve yönetimi bu sefer İyi Siyaset Akademisi ile Esenler Kadir Topbaş Kültür merkezinde, Siyaset Akademisinin vizyon eğitimi panelinde panelist Mehtap Nalan Göktaş ve Fatih Oğuz’un yaptığı sunumla parti teşkilatını bilgilendirdi.
 

Siyaset Akademisinin vizyon eğitimi panelinde, Esenler İlçesinde ve tüm teşkilatlardaki üyelerin vatandaşlarla ikili ilişkilerde, sokak, ev ve değişik ortamlarda karşılaşmalarında, el sıkıp selam verişlerde ki davranışları nasıl olmalı konusu işlendi.

Panelistler İYİ Partili üyelere, ”Türkiye’de Siyaset kurumunun kalitesini arttırmak, siyasetin dilini temiz, yapıcı, birleştirici bir üsluba dönüştürmek için çaba göstermek için söylediğimiz bu kurallara dikkat etmemiz çok önemlidir.

İYİ Partinin artık iktidara yürüdüğünü herkes anlamıştır, iktidara yürüyoruz el ele verdik. Bizim ötekimiz yok, kimseyi ayrıştırmayan, kibir abidesi olmayan eğitimli, bilgili ve liyakatli kadrolarımızla alanlardayız. Dünyayı tanıyan, kendi geçmişini anlayan ve ülkesi için bir gelecek oluşturma iddiası bulunan nitelikli bireylerin olduğu bir ekibimiz var. İYİ Parti iyi siyaset akademisi bu düşüncelerle ortaya çıkmıştır. Türk Siyasetini yakından tanımak, ülkemizdeki ve dünyadaki değişim süreçlerini alanında uzman kişilerden kurulan Siyaset Akademimiz teşkilatlarımıza verdiği panellerle, düzenlediği programlarla halkımızla bütünleşmemizi, vatandaşlara daha etkili ve saygılı yaklaşmamızı sağlayacaktır” dediler. 
 



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli