İYİ PARTİ ESENLER İLÇE BAŞKANI GAZETECİLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

İYİ PARTİ ESENLER İLÇE BAŞKANI GAZETECİLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ş. Ömer Kara, Belediye Meclis Üyesi Lütfi Kahveci ve ilçe yönetimiyle birlikte ilçe merkezinde yerel basın mensuplarına verdikleri kahvaltılı toplantıda 10 Ocak Çal?

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ş. Ömer Kara, "yaptığımız çalışmaları yerelden ülke gündemine ve ülke geneline duyurulmasında çok büyük bir görev üstlenen, bu konuda gece gündüz demeden mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan, yeri geldiğinde zorluklara katlanarak görev yapanlarsınız. İlkeli, özgür, tarafsız ve sorumlu gazetecilik anlayışı çerçevesinde görevlerini özveri ve başarıyla yürüten tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum” dedi.


Belediye Meclis Üyesi Lütfi Kahveci, “Basın için en önemli olanın tarafsız, objektif yayın yapmasıdır.  Bizler değerli yerel gazete çalışanlarına da yayın hayatınıza başladığınız günden bu yana tarafsız ve objektif olma konusunda göstermiş olduğunuz hassasiyetten dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Şahsınızda bütün çalışan gazetecilerin 10 Ocak günü kutlu olsun" dedi.

7-24 Esenler gazetesi ailesi olarak, Bir ilki gerçekleştirdiniz ve bizleri onura ettiniz… İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ş. Ömer Kara’ya, Belediye Meclis Üyesi Lütfi Kahveci’ye ve ilçe yönetimiyle birlikte İyi Partinin emekçi çalışanlarına ve bizleri ağırlayan bu onurlu günümüzü yürekten kutlayan İYİ parti Esenler ilçe teşkilatına teşekkür ederiz.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı