İTO Üyesi Müteahhitlerle Kahvaltıda Buluştu

İTO Üyesi Müteahhitlerle Kahvaltıda Buluştu

İTO Meclis Üyesi İshak Koçoğlu Esenlerli iş adamı Süleyman Kahveci’nin davetlisi olarak yapılan kahvaltılı toplantıya katıldı. Koçoğlu, Esenlerli müteahhitlere inşaat sektöründe yaşanan sıkınt?

İTO Üyesi Müteahhitlerle Kahvaltıda Buluştu
 
İTO Meclis Üyesi İshak Koçoğlu Esenlerli iş adamı Süleyman Kahveci’nin davetlisi olarak yapılan kahvaltılı toplantıya katıldı.  Koçoğlu, Esenlerli müteahhitlere inşaat sektöründe yaşanan sıkıntılar konusunda neler yapılması gerektiğini ve sorunların çözümü için önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.
 
2018 yılında yapılan İstanbul Ticaret Odası (İTO) seçimlerini kazanan listeden meclis üyesi seçildi. 45 nolu inşaat komitesine giren İshak Koçoğlu seçimlerde kendisini destekleyen Esenlerli müteahhitlerle Dironi Cafe’de düzenlenen kahvaltıda, kendisini destekleyen herkese teşekkür etti.
 
Koçoğlu yaptığı konuşmada İTO seçimlerinin önemine dikkati çekerek Tapu harçlarının geri ödenmesi için hükümete öneri verdiklerinin hükümetinde bu konu hakkında çalışma yaptıklarını söyledi.


Toplantıya Esenler Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mustafa Kaplan’da katılarak projelerini anlattığı konuşmasında müteahhitlerden destek ve oy istedi.

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı