İSTANBUL'DA KAR TRAFİĞİ

İSTANBUL

Kar yağışı Bağcılar, Küçükçekmece, Esenler ve Sultangazi'de sabah saatlerinde daha da hızlandı.

 

 

 

 

 

 

 

www.7-24esenlerhaber.com

İSTANBUL'DA KAR TRAFİĞİ

İstanbul bugün tam anlamıyla kara teslim oldu. Öğleden sonra etkisini iyice arttıran kar yağışı Anadolu yakasında D-100 karayolunu felç etti. Karayolu aniden bastıran karla beyaza bürünürken sürücüler güçlükle ilerleyebildi. Tipiye dönüşen kar yağışında ilerlemekte güçlük çeken sürücülerden bazıları araçlarını kenara çekip beklemeye başladı. Bazı sürücüler zincir takarken tedbirsiz olan sürücüler yollarda mahsur kaldı. Maltepe'de Kartal istikametine gidiş- gelişte uzun araç kuyrukları oluştu. Kartal Köprüsü'nden Kartal merkezine inişte trafik tam anlamıyla felç oldu. Kar yağışıyla kayganlaşan yolda sürücüler zor anlar yaşarken kayan araçlar bariyerlere çarpmaktan son anda kurtuldu.

KAR YOLLARI KAPADI

Bu sabah işe gitmek için evlerinden çıkanlar, araç bulmakta zorluk çekti. Otomobillerini evde bırakanlar da toplu taşım araçlarına akın etti. Çok sayıda servis aracı yollarda kaldı. Birçok kişi yoğun kar altında,yürüyerek işyerlerine ulaşmaya çalıştı. Otomobillerinin üzerini örten karları temizledikten sonra zor şartlara rağmen yola çıkan çok sayıda sürücü, yolda kaldı, trafikte büyük ölçüde tıkanmalar yaşandı.

Kar yağışı Bağcılar, Küçükçekmece, Esenler ve Sultangazi'de sabah saatlerinde daha da hızlandı. Ara yolların kapalı olması nedeniyle araçlar ilerleyemedi. Minibüs ve otobüslerde ilerleyemeyince vatandaşlar yollarda kaldı. Özellikle Bağcılar'da bir çok kişi, servis ve toplu ulaşım araçları gelmeyince çareyi yürümekte buldu.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı