İKD'den Esenler'de Gericilik ve çocuk istismarı Paneli

  İKD

İlerici Kadınlar Derneğinden (İKD) Türkiye’de Artan gericilik ve çocuk istismarı paneli. İKD, Erkek, iktidarın ülkede yaşanan gerçeklere sırtını döndüğü ülkemizde, kadına ve çocuğa y&o

 
İKD’den Esenler’de Gericilik ve çocuk istismarı Paneli
 
İlerici Kadınlar Derneğinden (İKD) Türkiye’de Artan gericilik ve çocuk istismarı paneli. İKD, Erkek, iktidarın ülkede yaşanan gerçeklere sırtını döndüğü ülkemizde, kadına ve çocuğa yönelik cinsel suçlar konusunda tüm gerçekliğe rağmen önlem alınmadığının anlatılacağı panele tüm Esenler halkını davet etti…
 
11 Şubat Pazar günü Esenler Pir Sultan Abdal Kültür Derneğinde, Prof. Dr. İlkay Kasatura Av. Selim Nakipoğlu, İKD MYK Üyesi Aydan Güner’in konuşmacı olarak katılacağı panel, Son 10 yılda cinsel taciz, cinsel saldırı ve çocukların cinsel istismarına ilişkin artışlar ve yaşanan sosyal erozyonları birçok yönüyle anlatılacak.
 
Geçtiğimiz günlerde115 çocuğun hamilelik nedeniyle Kanuni Sultan Süleyman Hastane’sine başvurduğu, hastane yönetiminin ise gerekli bildirimler yapmadığı ortaya çıktı. Hastanede çalışan sosyal hizmet unvanının başvurusuna İstanbul Valiliği “Soruşturmaya gerek yok” diyerek istismarı örtbas etmek istemiştir.
İlerici Kadınlar Derneği (İKD)  tüm bu olumsuzluklar hakkında Esenler halkını duyarlı olmaya çağırtı ve yapılacak olan bu panele davet etti.


Konuşmacılar: Prof. Dr. İlkay Kasatura Av. Selim Nakipoğlu, İKD MYK Üyesi Aydan Güner.
 
11 Şubat Pazar günü Esenler Pir Sultan Abdal Kültür Derneği:
Saat 16:00


 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı