İBB'nin siyaset kokan spor malzemeleri - Erok Spora peşkeş çekilen stadyum

İBB

İBB Esenlerde faaliyette olan amatör spor kulüplerine ve sporcularına antrenmanlarda ve müsabakalarda kullandıkları malzemeler dağıtarak destek oldu.

  • Esenler Erok Spor stadyumunun önünde gerçekleşen programda, spor kulüplerinin başkan ve yöneticilerinin haricinde siyasi şov yapmak için Ana muhalefet partisinin ilçe başkanı ve yanına aldığı birkaç çapulcu ve at pazarı simsarları ortalığa çıkınca spor malzemesi programı çorbaya döndü. Böyle olunca  At izi İt izine karıştı.

“BİZİM HEDEFLERİMİZ VAR, SİYASETLE İŞİMİZ OLMAZ
Spor kulüplerinin malzeme dağıtılması programında konuşma yapan Esenler Kulüpler birliği başkanı SERDAR BALEKOĞLU,  “Bugün burada siyası bir malzeme veya siyasi bir durum yokken, siyasileri aramızda görmek bizi mutlu etmiştir. Ama tüm siyasiler bilsin ki, bizim spor camiası olarak hedeflerimiz var, siyasetle işimiz olmaz, hedeflerimiz ve ideallerimiz bu ülkenin çocuklarına spor yaptırmak ve onları toplumun iyi bireyleri olmaları yönünde eğitmektir. Spora ve sporculara destek olanlar bizleri siyasi kulvarlarına çekmeye kalkışmadan bu yardımları yapmalarını istiyoruz. Sporcu kardeşlerimize yapılan malzeme yardımları ve bazı destekleri yapan kim olursa olsun siyasi şov yapmadan karşılıksız yapan tüm yöneticilerimize ve hayırsever yurttaşlarımıza, bizleri yalnız bırakmayanlara, kulüplerimiz adına teşekkür ederim” dedi.


“İMKAN VERİN SAĞLIKLI NESİLLERİ BİZ YETİŞTİRELİM”
 Esenler Kulüpler birliği eski başkanı HAKKI ÇAKIR: Sporun gelişmesinde amatör kulüplerimiz ve sporcularımız büyük önem taşıyor. Bende bir zamanlar bu sahalarda der dökmüş ve çocukluğumun en güzel günlerini buralarda yaşamış, yoksulluğun ne demek olduğunu bilen birisi olarak, yapılan bu yardımların spor yaşamında ne kadar anlamlı olduğunu biliyorum. Bu nedenle Amatör kulüplerimizin ve sporcularımızın gelişimine yapılan desteklerin bununla sınırlanmamasını başka alanlarda da desteklerin yapılmasını istiyorum.  Bizlerin istekleri çok ama bugüne kadar isteklerimize yeterli cevap verilmemesi bizleri üzdüğü gibi yapacağımız başarıları da gölgelemiştir.  Bizlere yeterli imkanlar tanınırsa inanın ki bu ilçede daha sağlıklı ve sportmen gençler yetiştiririz, tüm gençlerimizi spor yapmaya teşvik ederek sağlıklı nesiller yetiştiririz.
 

“SİYASİLERDEN PEŞKEŞ ÇEKİLEN STADYUMUMUZU İSTİYORUZ “
Atışalan spor kulübü başkanı ve hocaların hocası EMİN TETİKLİ: Gazeteniz 7-24 Esenler haberde 2014 yılında bu stadyum hakkında çıkan haber şöyleydi. “CHP Meclis üyesi Mustafa Usta’nın  Esenler belediye meclisine verdiği soru önergesinde, AKP Meclis üyesi aynı zamanda Belediye başkan yardımcısı Ömer Çetinkaya’nın cevabı şöyle: “ Biz o stadyumu Esenlerin çocuklarına yaptık. Esenler’de bulunan spor kulüplerinin her birine soyunma odası vereceğiz. Bu yer Amatör kulüplerimizin hizmetinde olacak ve geleceğimiz olan çocuklarımızın sokaklardan kurtularak toplumun iyi birer bireyleri buralarda yetişecek” şeklindeydi…
haber link....https://7-24esenlerhaber.com/haber-Esenler-Stadyumu-Esenlerin-Amatorlerine-Parali-6642%20https://



Şimdi o yaptığınız habere göre siyasilerin bizlere verdikleri sözleri yerine getirmelerini, bu stadyumun gerçek sahipleri olan bu ilçenin çocuklarına ve spor yapan kulüplerine verilmesini istiyoruz. Sayın belediye başkanının “ben şurada şu stadyumu yapacağım, yok işte şu spor aktivitesini yapacağım “ gibi sözleri bizleri ilgilendirmiyor. Bizlerin yeri olan stadyumumuzu bize versinler yeterlidir, yeni yapılacak yerler bizim umurumuzda değildir. Yeter bu halkı ve bu gençliği yıllarca kandırdınız.
2018 yılından itibaren Beyoğlu ilçesinde faaliyet gösteren Erok Spor, Esenleri temsil edemez, Esenleri Esenlerin halkı ve ismi temsil eder. Biz siyasilerin tamamına tepkiliyiz, bize bir gram malzeme dağıtarak koskocaman tesisimizi elimizden alanlara da “düşün Esenlerin yakasından” diyoruz. Malzeme dağıtımında boy göstermek, resim çektirmek için yarışan sıyası şovmenleri görmek istemiyoruz…


  • Cumartesi 29.7 ° / 20 ° Güneşli
  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli