İBB'den AKP'li İlçe Başkanına kıyak ihale

İBB

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Akıllı Şehir Müdürlüğü’nün yaptığı “İSMEK Sertifikaları, İSKİ ve İGDAŞ sözleşmelerinin Blokzincir Altyapısı ile Tutulması Projesi Hizmet alım işi&rdquo


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Akıllı Şehir Müdürlüğü’nün yaptığı “İSMEK Sertifikaları, İSKİ ve İGDAŞ sözleşmelerinin Blokzincir Altyapısı ile Tutulması Projesi Hizmet alım işi” projesi 08.02.201 tarihinde “Pazarlık” usulüyle 297 bin TL’ye AKP Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik’a ait Etik Bilişim Elektronik Yazılım ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi’ne verildi.



AKP’Lİ İBB Meclis Üyesi: Doğru ve etik bulmuyorum


AKP Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik’a verilen ihaleyi doğru ve etik bulmadığını belirten AKP’li bir İBB Meclis Üyesi, “İsminin açıklanmasını istemiyorum. Kaldı ki ben bu açıklamayı partim adına değil Türkiye Cumhuriyeti’nin bir ferdi olarak yapıyorum. Biz kalkıp bir yandan İBB’nin yaptığı usulsüzlükleri Meclis Toplantıları’nda gündeme getiriyoruz, arkasından da Kapaklı AKP İlçe Başkanı Recep Biyik’ın şirketine pazarlık usulüyle ihale veriliyor. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu. Bu benzetmeyi yapmamdaki amaç biz hem kalkıyoruz İBB Yönetiminin yaptığı yanlışları ve usulsüzlükleri vatandaşlara anlatmaya çalışıyoruz, ardından kendi partilimizin şirketine ihale veriliyor. Bu sözleri size söylerken gerçekten utanarak söylüyorum. Yazıp yazmamakta size kalmış. Takdir sizin.” Diyerek tepkisini dile getirdi.     


 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli