İBB'NİN İMAMININ ESENLER'DE ŞÖVU BİR YUMURTA YAPAN TAVUK GİBİ'

İBB

İBB’nin İmam Ekrem’i, kibir abidesi, yüksek dağlara kar yağdırdığını zanneden şımarık çocuk Esenlere Geldi ve “12 Yuvamız İstanbul kreşini aynı anda hizmete açmak için düğmeye bastı. Bir y

İBB’nin İmam Ekrem’i, Esenler’de mahalle sakinleri ile bol bol resim çektirdi. İmam Ekrem, kendisine 4-5 puan getiren yerel basının bırakın elini sıkmayı selam bile vermeyişine bazı siyasiler ve yerel basın emekçilerinden sessiz tepki geldi.
 
 İstanbul Büyükşehir Belediyesinin İmam Ekrem’i, seçim vaatlerinden vazgeçerek “İmam Ekrem Deprem konusu ve kentsel dönüşüm için verdiği sözleri unuttu” göstermelik olan ‘150 mahalleye 150 kreş’ projesi ile siyasi hayatın ipine tutunmaya gayreti bazı yalaka ve gerçek sorunlarını unutan “şakşak manyaklarını” memnun etti. AKP’nin yaptığı gibi yaptı- Sözen gibi halk adamı olamadı…


 

Esenler İyi Parti ilçe başkanı Ömer Kara, bu durumu hazmedemeyenlerden birisi olarak, İmam Ekrem’e, bu konu hakkında, “neden yerel basını görmüyorsunuz, sizin kazanmanıza Esenlerin yerel basınının katkısının büyüklüğünü bildiğinizi zannediyorum. Ama siz yerel basını görmezden geliyorsunuz. Bu arkadaşlarımız size en çok muhalefet yapan Esenler Belediye Başkanı ile sizler için mahkemelik oldular, gazetelerine erişim engeli geldi, sizden aş- iş veya bir beklentileri yok. Tek beklentileri sevgi ve saygı, tek beklentileri sizin başarılı olmanız” dedi.

İmam Ekrem’in, yıldızı Esenlerde parlamasa da meşalesini Esenler’deki yerel basının yaktığını Karadeniz’den, Trakya’ya, Ardahan’dan Mersin’e kadar herkes kavradı, ulusal ve yerel basın çalkalandı. Evet bu durumu İBB İmamı bildiği halde kibir abidesi İmam ve yalakaları kerametin kendilerinde olduğunu zannediyorlar. Bu ilk eksiklik değil, ilk yamukluğunun olmayacağı sinyalini veren İmam Ekrem, daha öncede Esenlere gelmesinden yerel basının haberi olmadı.  (Kendileri söylüyor, kendisi de biliyor. 4-5 puan getiren) yerel basının bu gelişten ve önce gelişten haberinin olmaması, haber verilmemesi elbette burukluk yaşattı. Basın: Üstümüzü çizenin bizde üstüne kalın puntolarla neler yazacağımızı herkes görecek mesajını verdi.
 

Bizde o zor günlerin habercisi olan ve gazetesine erişim engeli gelen bir gazetenin imtiyaz sahibi olarak; İyi Parti ilçe başkanı Ömer Kara’ya bu iyi niyeti ve basın dostu olduğundan dolayı teşekkür ederiz.
 
Sayın İYİ PARTİ ilçe başkanı ÖMER KARA; bu İmam Ekrem için değmezmiş- değmezmiş bunun için alanlarda tarafımıza yapılan linç girişimine- değmezmiş, bu kibir abidesi şımarık İmam için mahkeme mahkeme sürünmemize.

Karar kamuoyunun ve yorumlar siz değerli okuyucularımızın

  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli