İBB ve İlçe Belediyeleri Karla Mücadelede Sınıfta Kaldı

İBB ve İlçe Belediyeleri Karla Mücadelede Sınıfta Kaldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, etkili olan kar yağışı nedeniyle ana arterler ile caddelerdeki yollar başta olmak üzere yayaların kullandığı kaldırım ve üst geçitlerde kar temizliği yapmakta geç kalmasına e

İBB VE İLÇE BELEDİYELERİ, SİYASİ DÜŞMANLIKLARININ FATURASI ESNAFA VE VATANDAŞA
İBB kent genelinde buzlanmaya karşı kaldırımlarda tuzlama çalışması gerçekleştiriyor ama ilçelerde esnaf dükkanının önünü vatandaşlar, yayaların işe, alışverişe gitmek için kullandığı yolları, ellerine altıkları ilkel araçlarla temizlemeye çalışıyor.

Esenler belediyesinin de, geçmiş yıllarda yağan karı temizlemede gösterdiği hassasiyeti göstermemesi vatandaşlar ve esnaf tarafından, “BU İŞTE BİR İŞ VAR” demesine neden oldu. Yani İstanbul’da etkili olan kar yağışı nedeniyle önlemlerini artırmayan İBB ve İlçe belediyeleri, siyasi düşmanlıklarına devam ediyor, fatura yine vatandaşa kesiliyor. Belediyeler geçen yıllara göre karla mücadelede yoğun mesai harcamıyor.

Ana arterler başta olmak üzere bulvar ve caddelerde Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin ekipleri kar temizliği yapmadıklarını yerinde gördük, yayaların can güvenliğini sağlamak için yeterli hassasiyet göstermeyen belediyelere esnaf ve vatandaşlar “iş başa düştü” diyerek, esnaf kendi dükkanının önünü vatandaşlar ise yaya kaldırımları ellerinden geldiğince temizliyorlar.
Halk verdiği vergilerin karşılığında hizmet değil çile çekmeye devam ediyor.

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı