İBB, Yavuz Selim Mahallesi için geliyor

İBB, Yavuz Selim Mahallesi için geliyor

Yaklaşık 10 yıldır yapılıp yapılmayacağı yılan hikayesine dönen Esenler Yavuz Selim Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi için çalışmalar yeniden hızlandı. İBB yetkililerinin önümüzdeki gün


Yaklaşık 10 yıldır yapılıp yapılmayacağı yılan hikayesine dönen Esenler Yavuz Selim Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi için çalışmalar yeniden hızlandı. İBB yetkililerinin önümüzdeki günlerde mahalleye gelerek vatandaşlarla bir görüşme yapacakları öğrenildi.

Mahallelerinin biran önce dönüşüme girmesi için İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Dr. Tayfun Kahraman ile görüştüklerini belirten Yavuz Selim Mahallesi Gelişim ve Dönüşüm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Yavaş, şöyle konuştu;

“Geçtiğimiz günlerde Mimar Aksal Örüklü Bey ile birlikte İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Sayın Dr. Tayfun Kahraman ile bir görüşme yaptık. Kendisine mahallemiz hakkında ve şuana kadar izlenen süreç hakkında bilgi verdik. Toplantı gayet olumlu geçti. Ve kendileri önümüzdeki günlerde mahallemize gelerek vatandaşlarla bir görüşme yapacaklarını söylediler. Biz mahalle sakinleri olarak istiyoruz ki, bu görüşmeler olumlu sonuçlansın ve en kısa sürede İBB mahallemize bir ofis açsın.

Bakın görüşmede kendilerine de ifade ettik, bizim elimizde şu anda % 65,24’lük bir vekalet var. Burada % 68’lık vekaleti geçecek şekilde kimlik fotokopisi gönderen insanlar var. Whatsaptan, facebooktan veya bizzat buraya gelerek kimliğini veren insanlar da var. Bunlar da imzaya hazır.”


  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli