Hulusi Özbek: Erbakan Hocamızı yalnızca anmak değil anlamak lazım

Hulusi Özbek: Erbakan Hocamızı yalnızca anmak değil anlamak lazım

Esenler Saadet Partisi İlçe Başkanı Hulusi Özbek, Esenler Cumhuriyet meydanında ilçe teşkilat üyeleri ile birlikte stant açtı ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı Anma ve Anlama Programı etkinliği düzenledi.

Esenler Saadet Partisi İlçe Başkanı  Hulusi Özbek: Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın ahirete irtihalinin 11. sene-i devriyesinde rahmet ve minnetle anıyoruz. Hocamızı yalnızca anmak değil onu anlamak çok ama çok önemlidir.

Bildiğiniz gibi 27 Şubat kurucu genel başkanımız Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın ölüm yıldönümü olması hasebiyle Türkiye’nin her yerinde ve İstanbul’da bu tarz etkinliklerle hocamızı özlemle anlıyor ve rahmetle anıyoruz. Bizler bugün burada bir resim sergisi ile hocamızı anıyoruz.

Yarın Haliç kongre merkezinde büyük bir anma programı gerçekleştireceğiz ve o programa tüm vatandaşlarımızı buradan sizin aracılığınızla davet ediyorum. Hocamızın 20-25 yıl önce söyledikleri bugünler için ne kadar önemli olduğunu herkes anlamıştır herhalde” diyerek açıklamada bulundu.


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı