Hocaların Hocası Hilmi Dereli, Spor Camiasını Yasa Boğdu

Hocaların Hocası Hilmi Dereli, Spor Camiasını Yasa Boğdu

Esenlerspor alt yapısında yıllarca karşılık beklemeden, spora ve sporculara emek veren, hocaların hocası ismi ile anılan birçok gencin yetişmesine, profesyonel olmasına, Nihat Kahvecinin futbola başlamasına vesile olan Hilmi Dereli ya

Hilmi Dereli, yıllarca çalıştığı, topluma iyi nesiller yetiştirmek için mücadele ettiği Esenler stadyumunun karşısında ki Güneş tepe camiinden son yolculuğuna arkadaşlarının, spor camiasının bireylerinin ve sevenlerinin gözyaşları arasında uğurlandı.
 
Dereli’nin cenazesine, AKP İlçe başkanı Umut Özkan, CHP eski ilçe Başkanlarından Cemal Kaya, Cafer Turna ve Eski meclis üyesi Yüksel Kılıç’la birlikte siyasi parti temsilcileri ve Esnaf odası Başkanı Şükrü Şahin, katılarak aileye taziyelerini sundular. Ayriyeten Esenlerin spor kulüpleri başkanları, yöneticileri, futbol takımlarının antrenörleri ve çalıştırıcı hocaları, genç futbolcuların yanı sıra vatandaşlar ve açılı aile fertleri katıldılar.
 
Kılınan cenaze namazının artından hayata veda eden Dereli Arnavutköy-Boğazlı mezarlığında sevenlerinin gözyaşları arasında defin edildi.  
 
Bizde güzel insan, kalbi iyilikle, insan ve genç sevgisiyle dolu Hilmi Dereli’ye Allahtan rahmet acılı aileye baş sağlığı dileriz…

 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı