Her şeyi Usta'dan bekliyorlar

Her şeyi Usta

CHP İstanbul il başkan yardımcısı Aksal Örüklü’nün hazırladığı belediye meclis üyesi Kemal Şahin’in meclise önerge olarak sunduğu emlak vergilerinin artışına ilişkin itiraz takipsizlikten dolayı as

Her şeyi Usta’dan bekliyorlar

CHP İstanbul il başkan yardımcısı Aksal Örüklü’nün hazırladığı belediye meclis üyesi Kemal Şahin’in meclise önerge olarak sunduğu emlak vergilerinin artışına ilişkin itiraz takipsizlikten dolayı askıda kaldı.

CHP İstanbul il başkan yardımcısı duayen Aksal Örüklü’nün büyük gayretlerle hazırladığı, meclis üyelerinin talimatla belediye meclisine taşıdıkları önergeler önerge olarak kaldı.  İşlerinin yoğunluğu ve metal yorgunluktan olacak ki, verilen önergeleri takip etmeyen meclis üyeleri ve ilce başkanı halka ve partililerine karşı sorumlu değiller, İlce başkanı Ütebay’a göre tek sorumlu ve suçlu Mustafa Usta olduğu anlaşıldı.

Son olarak emlak vergilerinin artışına ilişkin itiraz yapan belediye meclis üyeleri, 15 gün muhtarlıklarda askıda kalan listeleri mahkemeye taşımadılar ve askı süresinin bitişiyle verilen emekler güme gitti. CHP İstanbul İl başkan yardımcısı, ilce başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri sorumluluklarını yerine getirip, getirmediğini kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.


  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli