Her Bayburtlu Derneğimizin Sahibidir!

Her Bayburtlu Derneğimizin Sahibidir!

. Saka, yeni yönetimi ve dernek üyeleriyle birlikte sabah kahvaltısında buluştu.

 

 

 

 

 

 

www.7-24esenlerhaber.com/HüseyinKoç

Esenler Bayburt  Kültür ve Yardım Derneği’nin  olağan üstü kongresinde yeniden başkanlığa seçilen Fuat Saka, dernek faaliyetlerine seçildiği ilk gün bıraktığı yerden devam etti. Saka, yeni yönetimi ve dernek üyeleriyle birlikte sabah kahvaltısında buluştu.

Dernek yönetimi ve üyelerinin tamamının katıldığı toplantıda katılımcılara kıs bir konuşma yapan Saka, “Yarım bıraktığım projelere, yeni projelerimi de ekleyerek güzel Bayburt’umuzun kültürü ile sanatı ile doğası ile İstanbul halkına layıkı ile tanıtmak için elimden geleni yapacağım. Beni seçen hemşerilerimi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım. Dernekçilik özveri isteyen, fedakarlık isteyen, almadan veren bir çalışma şekildir. Bugün burada bulunan hemşerilerim  birlikte derneğimizi layıkı ile yöneteceğiz. Bu kahvaltının en önemli amacı ise sizin derneğimize yapacağınız maddi ve manevi katkılardır. Fuat Saka tek başına bir hiçtir. Ama sizlerin desteği, birlikteliği Bayburt’umuzun gücü olacaktır, tanıtımı olacaktır.”



Saka “ birlik beraberliğimizi Bayburt’umuza yakışır bir şekilde Esenlerdeki tüm dostlarımıza hoşgörülü bir şekilde göstereceğiz. Daha öncede Esenlerin öncü STK ‘dan olan ESDEF bünyesinde derneğimizi en iyi şekilde temsil ettik. Bayburt kültürünü Esenlerde tüm etkinliklerde  temsil ediyoruz.

Daha sonra Saka şunları söyledi ” Yeni bir beyaz sayfa açtık.Burada olmak isteyen arkadaşlarımın kalemleriniz elinizde isimlerinizi kendiniz yazmanızı istiyorum. istişare toplantımız da Bayburt’umuzun kültürünü  yaşadığımız Esenlerde  daha iyi nasıl temsil edeceğimiz hususunda karşılıklı fikir alış verişinde  bulunacağız. Siz değerli üyelerimiz, düşünceleriniz ve projelerinizi varsa burada açıklayın. Bu toplantı herkese açıktır.Gençlik kollarımız merkez derneğimizle birlikte etkinlikler düzenliyor.Bu etkinliklere dernek üyelerimizin gençliğinin  katılımını bekliyoruz.Bahçelievler Belediyesinin Yeni Kültür Merkezindeki Bilgi yarışmasına Esenler Şubesinden 3 yarışmacı adayımız 29.01.2012 de katılım sağlayacaktır.Bütün hemşerilerimizi yarışmaya bekliyoruz “dedi.
 
Başkan Fuat Saka’nın konuşmasının ardından kahvaltılı toplantı temenni ve dileklerde bulunularak son buldu.



  • Cumartesi 32.7 ° / 21.8 ° Güneşli
  • Pazar 31 ° / 21.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 29.3 ° / 20.3 ° Güneşli