Hayır, Kafanıza İniyor Biraz Sabır'

Hayır, Kafanıza İniyor Biraz Sabır

CHP Esenler belediye meclis üyesi Yüksel Kılıç, cumhuriyetimizin ve demokrasimizin oylandığını söyleyerek sıcağı sıcağına değerlendirmede bulundu.

“Hayır, Kafanıza İniyor… Biraz Sabır”
CHP Esenler belediye meclis üyesi Yüksel Kılıç, cumhuriyetimizin ve demokrasimizin oylandığını söyleyerek sıcağı sıcağına değerlendirmede bulundu.
 
Kılıç,”  sabahın ergen saatlerinde ilçemizde bulunan okulları gezmeye başladım. Görevli arkadaşlara görevlerinin kutsal bir görev olduğunu söyleyerek iyi çalışmalar temennisinde bulundum. Şu ana kadar Esenlerimizde önemli bir gerginliğin meydana gelmemesi bizleri memnun etmiştir.  Bazı ufak tefek sürdürmelerin dışında tatsız olaylar olmamıştır.
Ancak takip ettiğimiz medyada, bazı siyasi partilerin ilçemizde en üst düzeyde temsil eden yönetenleri, vatandaşlarımız kadar seçim kurallarına uymadıklarını üzülerek gördük. YSK ve ilce seçim kurulu kuralları koyar, ilce başkanları ve yöneticileri bu kurallara riayet ederler ve partililerinizde bu kurallara uymaları için eğitim görürler.  Bir ilce başkanının oyunun rengi bellidir, ben şöyle oy kullandım, ispatı ise resimliyorum diyorsa, o ilce başkanına bazı sorular sormak elbette hakkımızdır.
 
 Şimdi buradan soruyorum, neyin ispatı veya neyin karşılığı oyunuzu resimleyerek sosyal medyada paylaştınız?
 
Hangi pazarlıklar içindesiniz? Neyin sözü karşılığında kuralları çiğnediniz?
İlce Başkanı olarak YSK ve ilce seçim kurulunun kararlarına uymak zorunda değilimisiniz?
Sayın başkan, daha önce yaptıklarınız ortada, bugün kurallara uymadığınıza göre, yarın bu referandum sonucuna istediğiniz sonuç çıkarsa halkımız anayasaya ve kurallara uymaması durumunda bir şey söyleme hakkınız olacak mı?
Tüm bu kuralsızlıklarınıza ve haksız rekabetinize rağmen, az kaldı bekleyin halk size gerekli cevabı verecektir. Hayır, kafanıza iniyor… Biraz sabır…

İşte o ilce başkanı ve daha önceki meziyetleri

Olayın aktörü ve Aktrölü... MHP Esenler İlçe Başkanı Suat Yılmaz, oy kabininde “evet”e mührü bastıktan sonra fotoğraf çekip sosyal medya hesabında yayımladı. Kahraman ilce başkanı Yılmaz daha önce Suriye’ye geçerek Lazkiye’nin kuzey kırsalındaki cihatçı çetelerle poz vermişti.





 

 
 


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli