Haydi Samsunlular Feshaneye

Haydi Samsunlular Feshaneye

Samsunlular Buluşuyor.

www.7-24esenlerhaber.com

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel  Başkanı  H. Kaya Aşçı ve Yönetim Kurulu 13-14 ve 15 Nisan’da  Eyüp Feshane de yapılacak olan  “Samsunlular Buluşması” öncesi bir dizi ziyaretlere başladı.
Ziyaretlerinin ilk ayağını Ankara’dan başlatan Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) ve  Yönetim Kurulu, TBMM’de bulunan Samsun Milletvekilleri ile Samsunlu Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ı makamında ziyaret ettiler.
Samsun milletvekilleri; Ahmet Yeni, Mustafa Demir, Cemal Yılmaz Demir, İhsan Kalkavan, Haluk Koç, Akif Çağatay Kılıç Türkiye Büyük Millet Meclisleri’ndeki  makamlarında Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) ve yönetimini kabul ederken, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ise Bakanlık’taki makamında kabul etti.
Ziyaret boyunca Samsun ve Samsun’un geleceği konuşulurken, Samsun milletvekilleri  13-14 ve 15 Nisan’da yapılacak olan  Eyüp Feshane programına katılmak arzusunda olduklarını ifade ettiler.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ise, “Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF)’in çıkışını yakından takip ediyoruz.13-14 ve 15 Nisan’da Eyüp Feshane’de yapılacak olan Samsun Buluşmaları ve bunun gibi  etkinlikler STK’ları iri ve diri tutar.
Bundan dolayı geçen yıl Sinan Erdem Kapalı spor salonunda yapılan Başbakanımızın da katıldığı  “Büyük Samsun Buluşması’nın tadı hala damağımızda kaldı. İnşallah Eyüp Feshane’de yapılacak olan Samsun Buluşmaları programı da buna benzer bir program olur” diyerek kendisinin de bu programa katılacağını ve üzerine düşen her türlü desteği de vermeye hazır olduğunu ifade etti.


Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı H. Kaya Aşçı yaptığı açıklamada “13-14-15 Nisan’da Eyüp Feshane’de yapılacak olan “Samsun Buluşması” adı altındaki programa davet etmek üzere TBMM’de bulunan Samsun milletvekillerimize  ve Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç’a davetiyelerimizi verdik. Kendileri bizleri çok sıcak karşıladılar. Bundan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Samsun Dernekler Federasyonu  (SADEF)’in Ankara ziyaretine SADEF Genel Başkanı H.Kaya Aşçı, Samsun Sanayici ve İş Adamları Derneği Onursal Başkanı ve Samsunspor’un Eski Başkanı Sezgin Gümüş, Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcıları Nuri Karaduman, Aydın Dursun, Osman Öğütçü katıldılar.
Program çerçevesinde yine Ankara’da bulunan Samsunlu bürokratlar, teknokratlar, sanayiciler ve iş adamları Feshane programına davet edildi.



  • Pazar 31 ° / 21.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 29.3 ° / 20.3 ° Güneşli
  • Salı 25.1 ° / 18.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı