Hayalleri Gerçek Oldu! Terim ve Muslera...

Hayalleri Gerçek Oldu! Terim ve Muslera...

İstanbul Emniyet Müdürü Dr.Mustafa Çalışkan, Esenler emniyet müdürlüğünde görev yapan bir polis memurunun kasa hastası olan 2 çocuğunu önce evlerinde ziyaret etti, ardından istekleri doğru

Hayalleri Gerçek Oldu! Terim ve Muslera...

İstanbul Emniyet Müdürü Dr.Mustafa Çalışkan, Esenler emniyet müdürlüğünde görev yapan bir polis memurunun kasa hastası olan 2 çocuğunu önce evlerinde ziyaret etti, ardından istekleri doğrultusunda Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile futbol takımı kalecisi Fernando Muslera'la görüştürdü.

Türk Polis Teşkilatı'nın 173. yıl etkinlikleri kapsamında, Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Fehmi Yardımcı'nın kas hastası çocukları 19 yaşındaki Alperen ile 21 yaşındaki ağabeyi Mehmet Emin'i geçtiğimiz hafta evlerinde ziyaret eden İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, ziyaret sırasında kendilerinden bir isteği olup olmadığını sorduğu 2 çocuktan "en büyük hayalimiz Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve futbol kalecisi Muslera ile görüşmek" cevabını alınca görüşmenin gerçekleşmesi için temaslarda bulundu. Yapılan temasların ardından olumlu cevap alınınca görüşme yeri olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü makamı belirlendi. Makamında bu gün önce  19 ve 21 yaşındaki Alperen ile Mehmet Emin'i ağırlayan Dr.Çalışkan ardından Terim ile Muslera'nın gelmesiyle aracı olduğu görüşmeyi gerçekleştirmiş oldu.

Samimi bir havada geçen görüşmede, Terim ve Muslera'yla sohbet etme imkanı bulan abi kardeş Alperen ve Mehmet Emin her iki isimle sohbet etme imkanı bulurken, hayallerinin gerçekleşmesini sağladıkları için Çalışkan'ada teşekkür ettiler.Sohbet sırasında Muslera'nın Çalışkan'a yönelerek "Müdürüm ufak bir trafik cezam var" şeklindeki konuşmasına "tamam Muslera o ceza bende" şeklinde verdiği cevap gülüşmelere neden oldu. 

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli