Havaalanı Konutlarında Büyük Tehlike

Havaalanı Konutlarında Büyük Tehlike

Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutlarında yaşayanların sorunları bir türlü bitmiyor. Konutlarda oturanlar sitenin önünde toplandılar ”canımız, malımız ve sağlığımız tehlikede” diyerek i

Dün akşam bir araya gelen Sitede sakinleri,”Yeter artık canımıza tak etti. Site yönetimini senelerdir uyarıyoruz ama herhangi bir sorunumuzla ilgilenmiyorlar. Aidatları toplamaya sıra geldiğinde koşarak geliyorlar ama kendilerine eksiklerimizi söylediğimizde duymuyorlar. Hesap sorduğumuzda ise azarlanıyoruz.

OTOPARKIN HAVALANDIRMASI YOK, ZEHİRLENMELER OLABİLİR

Bakınız bu sitelerde insanca yaşamıyoruz. Sitenin yangın sistemleri devre dışı. Otopark yağmur yağdığında deniz oluyor, Otoparkın her tarafından şarıl şarıl su akıyor. Otoparka giren çıkan belli değil yüzlerce araç dışarıdan geliyor soran sorgulayan yok. Otoparkın havalandırması çalışmadığından her an zehirlenmeler olabilir. Sitede yangın ve havalandırma sistemleri devre dışı. Sitemizin yangın ve havalandırma sistemleri çalışmamaktadır. Sitemizde her an bir facia yaşanabilir. Konutlara giren ve çıkan belli değil, kontrol eden yok.
EMLAK YÖNETİMİNE YAPTIĞIMIZ ŞİKAYETLERE CEVAP ALAMIYORUZ
Bizler buranın gerçek sahipleriyiz ama bizleri misafir gibi gören bir yönetimimiz var. Buraya taşındığımız günden bugüne kadar gecen zamanda sorunlarımızla kimse ilgilenmediği gibi her gün yeni sorunlarla karşı karşıyayız. Emlak yönetimine yaptığımız şikayetlere cevap alamıyoruz. Cumartesi günü geniş katılımla sorunlarımızı Emlak yönetimine bildireceğiz. Buradan bir sonuç alamazsak konuyu İBB meclisine taşıyacağız. Bizim meselemiz siyasi bir mesele değildir. Bizler yaşadığımız bu konutlarda insan gibi yaşamak ve burayı yönetenlerin sorunlarımıza eğilerek site yönetimini adam gibi yapmalarını istiyoruz” dediler ve Cumartesi site yönetimiyle yapılacak toplantıdan çıkacak olan sonuca göre değerlendirme yapacaklarını söylediler.

 
 
 
 
 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli