Hani Burası ESENLERİN Taziye Evi Olacaktı

Hani Burası ESENLERİN Taziye Evi Olacaktı

05-2012- Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, yaptığı bir konuşmasında, Esenler’e Sivil Toplum Sarayı kazandıracaklarını belirterek, “Bu sarayda taziye evi olacak. Restaurant, kermes ve konferans salonları yer alacak&rdqu

Daha sonra Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Esenlerdeki Sivil Toplum kuruluşlarına bilinmeyen bir nedenden dolayı kızarak Sivil Toplum Sarayı yapmaktan vazgeçti ama taziye evi sözünü yerine getirmek için Atışalanı mezarlığının yanında bulunan arsaya yapılan binanın taziye evi olduğunu gazetecilerin önünde söylemişti. Taziye evi söylenen yer bugün maalesef bu amaçla kullanılmıyor, bu bina bugün Kentsel dönüşüm merkezi olarak kullanılıyor.
 
Türkiye’nin En Başarılı Meclis Üyesi Şahin'den Ayak Oyunu Bekliyoruz
Esenlerli vatandaşlar sayın belediye başkanı Göksu’nun bu binanın taziye evi olarak hizmet vermesini istiyorlar.
Vatandaşlar “bize verilen sözlerin yerine getirilmesini bekliyoruz. İYİ Parti meclis üyelerinin özellikle İyi partinin gurup sözcüsünün deneyimli meclis üyesi olduğunu ve buranın durumunun meclis kürsüsünden dile getirmesini istiyoruz. İYİ Partinin gurup sözcüsü Kemal Şahin’in bu konulara duyarlı olduğunu ve halkın menfaatlerini gözeterek başarılı işler yaptığını biliyoruz. Kendilerinin CHP meclis üyesi olarak İstanbul’un hatta Türkiye’nin en başarılı meclis üyesi olduğunu ve 544 parseli oy birliği ile geçirdiği halde birçok ayak oyunu yaptığını biliyoruz. Ayni başarıyı ve ayak oyunlarını bu dönemde seçildiği İYİ Parti meclis üyesi olarak göstermesini bekliyoruz.  

  

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı