Halktan Korktular, Güvenlik Duvarı Ördüler

Halktan Korktular, Güvenlik Duvarı Ördüler

CHP’li Gülbeyaz Karadeniz’in annesinin Esenler’deki cenaze törenine devlet erkanı yoğun katılım sağladı. Cenaze namazının kılındığı esenler Cumhuriyet meydanındaki merkez camii ve cumhuriyet meydanı güvenlik

Halktan Korktular, Güvenlik Duvarı Ördüler

CHP’li Gülbeyaz Karadeniz’in annesinin Esenler’deki cenaze törenine devlet erkanı yoğun katılım sağladı. Cenaze namazının kılındığı esenler Cumhuriyet meydanındaki merkez camii ve cumhuriyet meydanı güvenlik şeridine alındı, adeta esenlerde kuş uçurtulmadı.

Esenler Merkez camii’de Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve CHP millet Vekili adayı Av.Gül Beyaz Karadeniz’in annelerinin cenaze törenine katılan devlet erkanı son model araçlarla konvoy eşliğinde geldiler. Cenaze namazının başlamasından takriben yirmi dakika önce lüks araçlarıyla gelen eski ve yeni bakanlar, milletvekillerinin araçları cenaze namazı kılınıp dağılıncaya kadar motorları istop edilmeden vira çalıştı.
 
‘’VERGİLERİMİZ BÖYLE ÇARÇUR EDİLİYOR’’
Araçların sürekli çalışmasına ve istop edilmemesine meydanda bulunan vatandaşlar tepki göstererek ‘’işte bizim namusumuzla ödediğimiz vergiler böyle çarçur ediliyor, oy vererek seçtiklerimizin elleri sıcak sudan soğuk suya değmiyor. Kışın sıcak yuvalarında keyif çatıyorlar yazın biz sokakta pişerken beyefendiler lüks araçlarında klima keyfi yapıyorlar. Bu durum Allah’a revamıdır?’’ Yine vatandaşların bir diğer tepkisi ise ‘’korkuyorlar, vatandaştan korkan devlet adamı olur mu? Koruma ordusu ile dolaşıyorlar. Kimden, neden korkuyorlar anlamış değiliz’’ diyerek sitem ettiler.


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı