Halkın yanında olmanın cezası ihraç!

Halkın yanında olmanın cezası ihraç!

Esas Holding'in Kartal'da "park alanı" olarak geçen yeşil alanı diğer arazileriyle birleştirip konut ve ticaret alanı yapma isteğine karşı çıktıkları için disiplin kurulana sevk edilen 3 CHP'li meclis üyesi

Halkın yanında olmanın cezası ihraç!

Ranta Karşı Çıkan Meclis Üyeleri CHP'den İhraç Edildi

Esas Holding'in Kartal'da "park alanı" olarak geçen yeşil alanı diğer arazileriyle birleştirip konut ve ticaret alanı yapma isteğine karşı çıktıkları için disiplin kurulana sevk edilen 3 CHP'li meclis üyesi hakkında karar verildi.

CHP Kartal İlçe Başkanlığı tarafından kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilen meclis üyeleri Dila Damla Öner, Gürbüz Çifçi ve Medet Kıskanç grup kararına uymadıkları gerekçesiyle partiden 1 yıl süreyle ihraç edildi.
Çağdaş Ses'den Emrah Yusufoğlu'nun haberine göre: Kartal Belediye meclisinde görüşülen Kartal Soğanlık’taki Esas Holding’e ait bir arazi için imar mevzuatına ve plan ilkelerine aykırı olduğu gerekçesiyle  ‘plan değişikliğine’ karşı çıkan CHP'li üç meclis üyesi  Dila Damla Öner, Gürbüz Çifçi, Medet Kıskanç ret oyu kullandı. Bunun üzerine üç meclis üyesi CHP ilçe yönetimi tarafından “kesin ihraç” talebiyle İl Disiplin Kurulu’na sevk edildi. 
Dün akşam saatlerinde toplanan disiplin kurulu meclis üyeleri hakkında kararını verdi. Meclis üyeleri hakkında grup kararına uymadıkları gerekçesiyle 1 yıl süreyle partiden ihraç edilmelerine karar verildi.



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli