Halkın Kaymakamını Halkı Ziyaret Etti

Halkın Kaymakamını Halkı Ziyaret Etti

Esenler'in gelişmesine katkı sunan ve birçok alanda hizmet edenlerden bir kısmı bir araya gelerek Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.




Halkın Kaymakamını Halkı Ziyaret Etti

Esenler'in gelişmesine katkı sunan ve birçok alanda hizmet edenlerden bir kısmı bir araya gelerek Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret karşılıklı iltifatlarla başladı, geçmişten günümüze Esenler'de yapılanlar ve yapılmak istenenler konuşuldu. Duygusal anların yaşandığı ziyarete Rumeli Balkan Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Bölükbaşı, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Şeref Kara, Haydar Dibi, Mehmet Dibi, Dursun Toprak, Fettah Dindar, Kemal İmat, Necdet Karagül ve Ahmet Erdoğan ile birlikte basın mensupları katıldı.


Bölükbaşı: Üzerimize düşeni yapmaya hazırız

Esenler Sevdalısı Grubu’nun sözcülüğünü üstlenen Rumeli Balkan Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Bölükbaşı, Madenoğlu’nun Vali olabilmesi için üzerlerine düşen her türlü görevi yapmaya hazır olduklarını belirterek, şöyle konuştu;
“Öncelikle Sayın Kaymakamımıza bu zamana kadar Esenler’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür edip kendisine plaket vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Esenler’e geldiği günden beri ilçemizdeki bütün insanları kucaklayan ve hepsinin gönlünde farklı bir yer edinen Sayın Kaymakamımızdan Allah razı olsun. Bizler, böyle bir Kaymakamımız olduğu için kendisinden hemen her yerde hep iftiharla bahsettik. Onun için Sayın Kaymakamımız gönüllerin Valisi’dir.

Tabi her başlangıcın bir sonu var. Dolayısıyla Sayın Kaymakamımızın Esenler’e yaptığı hizmetleri anlatılarak bitirilmez. En önemli hizmetlerinden bir tanesi de, duyarlı yerel basınımızın da bir zamanlar sürekli gündeme getirdiği Esenler’e Kaymakamlık Binası’nın yapılmasıdır.  Yerin tahsisinde, ödeneğin çıkartılmasında ve ihalenin yapılmasına kadar bire bir adeta nakış işler gibi olayı takip ettiğine benim gibi sizler de şahitsiniz.


Şiddetle ihtiyaç olan bir hizmeti Esenlerimize kazandırdığı için biz Esenler Sevdalıları olarak kendisine müteşekkiriz.  
Ayrıca, Esenler’deki engelli derneklerimize ve halkımıza hep babalık yaptı. Onun için kendisine bugüne kadar Esenler’e yapmış olduğu bütün hizmetlerden dolayı Esenler halkı adına teşekkür ediyorum. Rabbim bahtını ve yolunu açık etsin.
Ancak biz kendisinin ülkemize Vali olarak ve hatta Bakan düzeyinde hizmet etmesini arzu etmekteyiz. Bunu da hepimizin fiili olarak dillendirmesi gerekir. Çünkü ilçemize büyük hizmetler yapmış Sayın Kaymakamımızın bir vali, bir milletvekili veya bir Bakan olması için Esenlerdeki tüm siyasi partiler destek vermelidir. Bu konuda Esenler Sevdalıları olarak bizler üzerimize düşen her neyse yapmaya hazırız” diye konuştu.


Madenoğlu: Duygu ve heyecan içerisindeyim

Kendilerini “Esenler Sevdalısı” olarak tanıtan ve Esenler’in eskileri ve saygın kişileri kendisine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu, duygu ve heyecan içerisinde olduğunu belirtti.

Kime sorarsanız ben yaptım diyor

Madenoğlu, “Şu an ne diyeceğimi bilemeyecek kadar duygu ve heyecan içerisindeyim. Dostlarımızın bizi düşünerek böyle bir jest yapmaları hakikatten mutluluk ve memnuniyet vericidir. Biz de bu sevgiye layık olmak için görevimiz icabı ilçemize ne gerekiyorsa elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Esenler'de yapılan hizmetler ortada fakat kime sorarsanız ben yaptım ben getirdim diyor. Sayın Ayhan Bey’in söylediği sözlere layık olmak için de her şeyimi verdim ve vermeye de hazırım.
Sevgili dostlarım her ilçede bazı insanları görünce bir güven duygusu oluşur. İşte sizler de o insanlardan bir grupsunuz. Onun için ben ziyaretinizden dolayı çok mutlu oldum.

Ayrıca, Esenlerimiz de çok duyarlı bir basınımız var. Her zaman bizlerin şevkini artırıcı ve yanlışlara müdahale etmemizi sağlayan duyarlı yerel basınımıza da huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.




  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli