Halkın Adamı Olun!

Halkın Adamı Olun!

Emekli Esenler Belediye Zabıta Komiseri Kenan Nalcı zabıta hizmetleri konusunda bilinmeyenleri ve aksaklıları Gazetemize değerlendirdi.

Halkın Adamı Olun!
 
Emekli Esenler Belediye Zabıta Komiseri Kenan Nalcı zabıta hizmetleri konusunda bilinmeyenleri ve aksaklıları Gazetemize değerlendirdi.
 
Nalcı “ben Esenlerde imkânsızlıkların olduğu dönemlerde görev yaptım, görev yaptığım süre içerisinde kuralların dışına asla çıkmadım yasaları ayrım yapmadan uyguladım ve haksızlık yapanların üzerine gittim.
 
Benim görev yaptığım yıllarda Pazaryerleri için belediyemiz çok önemli projeler geliştirmişti. Sent pazarlarını bir araya toplayarak, halkın ulaşa bileceği ve kalitenin olacağı kapalı pazaryerini kuracaktık. Hatta birkaç yerde kapalı Pazaryerleri açmıştık. Halkın sağlığını ve cebini düşünerek sıkı denetimler yapıyorduk.
 
Emeksiz kazanımlar birilerini zengin ediyor
 
Esnafımıza sattıkları ürünlerin üzerine fiyat etiketi koymalarını zorunlu hale getirmiştik. Pazarcı esnafına tezgâh kurma belgesi verilirdi bu bir sefere mahsus olarak verilirdi. Denetimlerimizi sıkı yapıyorduk fahiş fiyatla kimse mal satamıyor ve vatandaşımıza kimse kazık atamıyordu. Denetimsizlikler bu günkü pazarların düzenini de bozdu esnafların büyük bir çoğunluğu Esenlerin dışında ikamet etmektedir.
 
Denetimler yeterli yapılamıyor,
 
Tarım Bakanlığının her bölgeye yeterli sayıda eleman veremeyişinden denetimler yeterli yapılamıyor, insanların sağlığını tehdit eden ürünler tezgah ve raflarda cirit atıyor. Esenlerimiz de sağlıkta denetim de Allaha bırakılmış açıkta satılan yiyecekler tehlike saçıyor. Tezgâhların önündeki dönerlerin sağlıklı olup olmadığından kimsenin haberi yok.
 
Esenler’de kaldırımlar işgal altında.
 
Vatandaş vergisini veriyor karşılığında hizmet bekliyor. Ben devletime hizmet ettim helâlında da maaşımı aldım ama zengin olamadım. Esenler’e beyaz çizgiler çizilmiş riayet eden yok riayet etmeyenlere taviz mi veriliyor bunu da bilemiyorum. Kaldırımlar kamuya aittir ama gelin görün ki kaldırımlar işgal altında.
 
 
Zabıta halkın adamı olmalı
Esenlerde yapılanlar göz boyamadan başka bir şey değil, makyaj yapıyorlar makyaj yapılan binaların sağlıklı olup olmadığını biliyorlar mı acaba? Bu gün dış cephe kaplaması yapılan bina ertesi gün bir bakıyorsunuz ki yıkım kararı ile karşı karşıya. Zabıta kardeşlerime şunu söylemek istiyorum kimsenin adamı olmayın halkın adamı olun birilerinin çıkarını değil halkın çıkarını düşünün ki yarın emekli olduğunuz da toplum içinde itibarınız olsun.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı