Tarih: 05.08.2013 10:06

Halk Yiğidin Yolunu Bekler!

Facebook Twitter Linked-in

Halk Yiğidin Yolunu Bekler!

Milliyetçi Hareket Partisi Esenler İlçe Teşkilatı’nın organize ettiği iftar programına protokol üyeleri ile birlikte vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Esenler İlçe Teşkilatı’nın Halil İbrahim Vakfı’nda organize ettiği iftar programına Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, MYK Üyesi Saffet Sancaklı ve vatandaşlar katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Milliyetçi Hareket Partisi Esenler İlçe Başkanı Ahmet Fidan yerel seçimler öncesi Esenler’de tek ses olmaları gerektiğini belirterek, sözlerine şu şekilde devam etti;

“Değerli arkadaşlar Esenler’e geldiği günden bu yana sadece yandaşına hizmet etmekte ve sadece yandaşları ile bütünleşmekte olan AKP’li Belediye Başkanını geldiği yere gönderme mücadelesinde bütün ülkücüler ayaktadır, bütün ülkücüler ant içmiştir ve 2014 yerel seçimlerini beklemektedirler. Esenler’de yapılan 2009 seçimlerinden bu güne kadar insanların faydasına olan çalışmaların her türlü organizasyonun yanında olduğumuzu söylemiştik. Ancak ESKON adlı şirketi kurarak sadece yandaşlarına bir şeyler çıkarma mücadelesi verenler, sadece yandaşlarına Esenler’i peşkeş çekmeye çalışanlar önümüzdeki yerel seçimlerde bilsinler ki, bunların hesabını soracağız. Ve 2014 yılında Esenler Belediyesi’nin tepesine üç hilali dikeceğiz”


Adan: Esenler’in çimentosu burada
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan ise, “sizlere (Ben sadece Allah’ın ve milletin önünde eğilirim) diyen çok değerli Milliyetçi Hareket Partimizin Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin selamlarını ve sevgilerini getirdim. Şuan ki ortama baktığınız zaman Esenler’in çimentosu olan herkesin burada olduğunu görmekteyiz.

Şimdi çok güzel bir Anadolu sözü var ve ben bunu sizlerle paylaşmak istiyorum; Haramzade iş başına geldi mi kurt küser, aslan uyur ve kartal göçermiş. Haramzade aş başına gelende yetim boyun büker, yoksul umut kesermiş. Yani haramzade iş başına gelende kötülük azar gidermiş. Halk yiğidin yolunu beklermiş. Bu organizasyonu görünce bende Esenler Belediyesi’nin yiğidini bulduğuna inanıyorum. İnşallah yerel seçimlerde üç hilalli bayrağı Esenler Belediyesi’nin tepesine dikeceğiz” diye konuştu.






Orjinal Habere Git
— HABER SONU —