Haberimiz Ulusalda Ses Getirdi- Kuzu Gerçekten Dolandırıcı mı?

Haberimiz Ulusalda Ses Getirdi- Kuzu Gerçekten Dolandırıcı mı?

Tek adam diktatörya’sının mimarı, Anayasa profesörü, kendi partilisini dolandırdığını iddia eden kendi partilisi, ama Prof Burhan Kuzu, basını özellikle sol basını yalan haber yapmakla, demokrat olmamakla suçla

Eski AKP Esenler Belediye Meclis Üyesi Mustafa Atılgan, Gazetemizi arayarak eski AKP İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu’nun kendisini dolandırdığını, oğlu Salih Atılgan’ı darp ettirdiğini iddia etti ve belgeleri ile bizlere sundu. Kuzu ve danışmanlarına maddi ve manevi tazminat davası açtıklarını söyledi.
Kuzu’nun Kaddafi’nin parasını Türkiye’ye getirmek için yalnız kendisini değil, birçok kişiyi dolandırdığını söyleyen Atılgan’ın gazetecilik etik kurallarına uyarak sözlerine ekleme veya çıkarma yapmadan yazmamız ve ulusal medyada haber olması Kuzu’yu çıldırttı. Bizler kendi bulunduğumuz ilçemizde gelişen böyle bir olayı haber yapmazsak kendimizi inkar etmiş oluruz.

Biz haberi yaptığımız için teşekkür beklemiyoruz ama eleştirilmek veya hakaret yapmak ancak size yakışır. Bu haberi haberleştirmeyen ilçemin gazetecilerine adam değilsiniz deseydiniz daha iyi olurdu.
Sayın Kuzu’ya çok sorulacak sorumuz var ama biz kendisine az ve öz soruyoruz.

Sol evrenseldir, sol emektir. Sol ahlaktır, sol adalettir. Sol Piyasa karşıtlığı, sömürü karşıtlığı, sol emperyalizm karşıtlığıdır. Sol gericilik karşıtlığıdır, devrimdir. Sol ne ezen ne ezilen halkça, insanca bir düzen demektir. Sol haksızlıklara karşı çıkmak, emeğin yüceliğini kabullenmekdir… vs …vs …yani sayın kuzu senin anlamadığın veya anlamak istemediğin ve işine gelmediği bir ideolojidir sol.
 
Kuzu ve onun gibiler sol düşünceye elbette karşılar, onlar halkını ezmek, halkını sömürmek için halk düşmanları, sermayenin uşakları, emperyalizmin tetikçileri, ABD’nin taşeronu, dinci yobazların hizmetkarlarıdırlar. Onlar İnsanları kandırmaktan bıkmayan, kandırılmaktan haz duyan, dinci kara cahillere hoca efendi diye hürmet yapan nazik insanlardırlar.
 
Soruyoruz…
1-Sayın Kuzu, siz Kaddafi’nin parasını Türkiye’ye getirmek için bir girişimde bulunarak, ABD’nin işlediği cinayete ortak olmadınız mı? Yani Kaddafı’nın parası var, onu öldürelim ve sonra parasını alalım planının bir parçası olmuş olmuyor musunuz?
2-İddialara göre, Önce partiliniz olmayanları soydunuz, sonra kendi evlatlarınızı dolandırdınız.
3 –Devlet adamısınız, hukukçusunuz, profesörsünüz ve AK Partinin en yüksekte yani ikinci adamı olarak biliniyorsunuz.
4-Bu kadar unvanınız var, devleti yöneten birisi olarak Atılgan’lar darp ediliyor, kurşunlanıyor, intihar girişiminde bulunuluyor. Tüm bu gelişmelerden haberiniz olduğunu söylüyorsunuz. Siz ne yaptınız? Neden bu olayları çözmek ve suçluların kimler olduğunu tespit ettirmediniz, neden… neden?
 
5 –Sayın Kuzu yoksa herkes kendi hukukunu mu uyguluyor. Bakın ülkeyi ne duruma getirdiniz. Siz gerçekten dolandırıcı mısınız?

6- Sayın Kuzu “Şu anki aklım olsa böyle bir çeteye asla destek olmazdım’ diyorsunuz belli ki siz hiç akıllanmayacaksınız...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------



 

  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 38.5 ° / 26.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı