HDP'liler Esenler Cumhuriyet Meydanına Çıkarma Yaptı

HDP

Esenler Cumhuriyet Meydanına çıkarma yapan HDP’liler, ‘Hayır’ bildirisi dağıttı, halay çekti, türküler söylediler. HDP’liler Esenler’de kendilerine yapılan bütün baskılara ve eng

HDP’liler Esenler Cumhuriyet Meydanına Çıkarma Yaptı

Esenler Cumhuriyet Meydanına çıkarma yapan HDP’liler, ‘Hayır’ bildirisi dağıttı, halay çekti, türküler söylediler. HDP’liler Esenler’de kendilerine yapılan bütün baskılara ve engellemelere rağmen çalışmalarına devam edeceklerinin söylediler.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Esenler ilce Örgütü, "Hayır" çalışması kapsamında cumhuriyet meydanında seçim aracını yanaştırdılar  "Hayır" bildirisi dağıttılar. Referandumda 'Hayır' diyeceklerini yüksek sesle haykırdılar.  

'HAYIR' “demokrasi mücadelesini büyütür
AKP ve MHP seçmenlerine çağrıda bulunan Halkların Demokratik Partisi (HDP) liler, ortak vatanda eşitlik, özgürlük ve barış içinde birlikte ve yan yana yaşabilmenin zeminin güçlendirilmesinin tüm kesimlerin sorumluluğunda olduğunu dile getirdiler. 


"Hayır hepimize kazandıracaktır. 16 Nisan akşamı hepimiz demokratik bir ülke yaratmanın ilk adımını atmış olma heyecanını yaşamalıyız" "Tek adam yönetimine mecbur değiliz. Kendi gelecekleri için ülkeyi felakete götürenlerden çok daha güçlüyüz. Özgür ve demokratik bir yaşam ve gelecek için 'Hayır' diyoruz. 'Hayır' demokrasi mücadelesini büyütür. Güçlü bir 'Hayır' bugünü, geleceği ve hayatı kazandırır. Umudun adıdır Hayır" diye belirttiler.




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli