HDP Esenler'in Halaylı Bayram Kutlaması

HDP Esenler

HDP Esenler ilçe teşkilatı Ramazan Bayramının 2. Günü Esenler cumhuriyet meydanında, halaylarla, türkülerle Esenler halkının bayramını kutladı. Esenler halkların demokratik partisi (HDP) ilçe başkanı Kadri Er

HDP Esenler’in Halaylı Bayram Kutlaması
HDP Esenler ilçe teşkilatı Ramazan Bayramının 2. Günü Esenler cumhuriyet meydanında, halaylarla, türkülerle Esenler halkının bayramını kutladı. Esenler halkların demokratik partisi (HDP) ilçe başkanı Kadri Ertuğrul’un ve ilçe teşkilatı üyelerinin katıldığı bayram kutlama etkinliğinde neşe vardı, birlik ve beraberlik vardı.
 
HDP Esenler ilçe başkanı Kadri Ertuğrul,” Yüreği sevgi dolu, kalbi özgürlüklerden yana atan, ağzından kardeşlik, birlik ve beraberlik sözleri eksik olmayan tüm yurtseverlerin bayramını birlik ve beraberlik içinde kutlamak istiyoruz. Bu önemli günde bizlere oy veren vermeyen herkese selam olsun, tüm halkımızın bayramı kutlu olsun. Kimsenin ötekileştirilmediği, özgürlüklerin önündeki engellerin kalktığı, emeğin egemen olduğu, barış ve mutluluğun olduğu bir dünya ve dünya düzeni kurulması dileğimle tekrar halkımızın bayramını kutluyorum” dedi.

 
 

  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli