HDP Esenler'de Sosyalist Aday Gösterecek

HDP Esenler

31 Mart 2019'da gerçekleşecek yerel seçimlere odaklanan siyasi partiler, bir taraftan seçim hazırlıklarını sürdürürken diğer taraftan ittifak arayışlarına hız verdi. CHP Esenlerde İYİ Parti ile ittifak etti

HDP Esenler’de Sosyalist Aday Gösterecek

31 Mart 2019'da gerçekleşecek yerel seçimlere odaklanan siyasi partiler, bir taraftan seçim hazırlıklarını sürdürürken diğer taraftan ittifak arayışlarına hız verdi. CHP Esenlerde İYİ Parti ile ittifak etti ve aday göstermiyor. HDP 24 Haziran genel seçimlerindeki gibi yine tek başına.
 
Yerel seçimlere, 24 Haziran genel seçimlerindeki gibi tek başına girmeye hazırlanan Halkların Demokratik Partisi (HDP),Esenler’de aday çıkaracakları bilgisine ulaştık. HDP’li bir yetkili biz kimseyle ittifak yapmayacağız. Adayımız hazır, önümüzdeki günlerde belediye başkan adayımızın kim olduğunu açıklayacağız. Adayımız sol değerleri benimsemiş sosyalist bir kişiliktir” dedi.   

 
 Halkların Demokratik Partisi (HDP) Muş Milletvekili Mansur Işık Cuma günü Esenler’de esnaf ziyaretinde bulundu. Partilileri ile halkı ziyaret eden Işık, kapalı caddede broşür dağıttı ve esnafın sorunlarını dinledi.  Daha sonra HDP Esenler ilçe merkezinde ilçe başkanı ve yöneticilerle yerel seçimlerde neler yapacaklarını, aday profili hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

 
 

  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 38.5 ° / 26.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı