HDP Esenler ‘de Yerel Demokrasi Adaylarını Açıkladı

HDP Esenler ‘de Yerel Demokrasi Adaylarını Açıkladı

Esenler’de herkesin merakla beklediği HDP belediye eş Başkanları beli oldu… Gülsün Öztürk- Celal Alphan

HDP Esenler ‘de Yerel Demokrasi Adaylarını Açıkladı 
Esenler’de herkesin merakla beklediği HDP belediye eş Başkanları beli oldu… Gülsün Öztürk - Celal Alphan
 
Halkların Demokratik Partisi´nin (HDP) yaklaşan 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Esenler’de kimi aday göstereceği merakla bekleniyordu. HDP Esenler Belediye Eş Başkan adaylarını açıkladı; Belediye Eş Başkan Adayları Gülsüm Öztürk, Celal Alphan oldu.
 
HDP Esenler’de solu ve sosyalistleri temsil eden tek parti olarak 2019 yerel seçimlerde Esenler Belediye Eş Başkan adayları Gülsüm Öztürk, Celal Alphan isimleri olduğunu bugün açıkladı.
 
“SOL DÜŞÜNENLERE VE DEVRİMCİLERE DEMOKRATİK BİR ZEMİN”
HDP Esenler ilçe başkanlığının yaptığı açıklamada “Esenler ilçe başkanlığı olarak Esenler tercihini yaptı, yerel demokrasi ve eşit hizmet için ve adaletli yönetim için iki arkadaşımızı görevlendirdik. Hedefimiz: yerelde demokrasi, eşitlik, halkın mutluluğu için mücadele kararlığıdır. Her şeyden önemlisi birlik içinde kardeşçe paylaşmak, yönetimde adaleti sağlamak için adaylarımızı belirledik.
 
31 Mart yerel seçimleri halkımızın geleceği ve çocuklarımızın yarınları için bir fırsattır. Emekçi halkımızın aydınlık yarınlarına pranga vurmak için kurulan ittifaka karşı, biz demokratik güçlerle halkın ittifakını oluşturduk ve oynanan oyunları boşa çıkaracağımıza inandığımız için bu yola çıktık. HDP olarak aldığımız kararla Esenler’de sol düşünenlere ve devrimcilere demokratik bir zemin sunduk” dedi.


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli