HDP Esenler Aday Tanıtım Şöleni̇

HDP Esenler Aday Tanıtım Şöleni̇

HDP Esenler ilçe örgütü Belediye Eş Başkan adaylarını ve belediye meclis üyelerini milletvekili büyük bir coşkuyla Milletvekili Zeynel Özen'in ve eş belediye başkan adaylarının katılımıyla, Esenleri y&

HDP Esenler Aday Tanıtım Şöleni̇
HDP Esenler ilçe örgütü Belediye Eş Başkan adaylarını ve belediye meclis üyelerini milletvekili büyük bir coşkuyla Milletvekili Zeynel Özen'in ve eş belediye başkan adaylarının katılımıyla, Esenleri yönetmeye aday olan kadrolarını halka tanıttı 
 
Esenler HDP İlçe merkezinde gerçekleşti̇ri̇len programa İstanbul 3. Bölge Milletvekili Zeynel Özen, İlçe Başkanı, eş belediye başkan adayları ve çok sayıda gençler, kadınlar katıldılar. İlçe Başkanı, Milletvekili Eş başkanlar, gençler, 37 meclis üyesi adayı elele verdiler. İlçe örgütüne ve Esenler halkına, ayrıştırmadan bu toprakların birliği, kardeşliği için çalışacağız sözünü verdiler.

BİZ KİMSENİN FAŞİST İTTİFAKLARINA MECBUR DEĞİLİZ
HDP eş başkanları Gülsün Öztürk - Celal Alphan aday tanıtım programında el ele vererek örgütü selamladılar ve coşkulu konuşmalarında,”bize güvenenler teşekkür ediyoruz. Bu Yüce göreve sonuna kadar sahip çıkacağız ve halkımızın hizmetinde olacağız. İki blok arasındaki faşizan güçlere mecbur olmadığımızı göstermek için aday olduk. Yaptığımız oluşum demokrasi güçlerinin birlikteliği ile halk dayanışmasıdır. Karşımızda devletin imkanlarını kullanarak güçlü bir yapılanmanın olduğunu biliyoruz. Ama biz böyle gelmiş böyle gitmez diyerek çok çalışacağız, çok çalışacağız ve bu faşizan anlayışı ve bloğu geriletme adına strateji izliyoruz. Kendisinden olmayanları öteleyen, yok sayan ve yaşam hakkı tanımayan anlayışa karşı omuz omuza vermenin tam zamanıdır. Esenler’de CHP aday çıkarmadı, diğerleri kirli ittifaklarla birleşti biz kimsenin faşist ittifaklarına mecbur değiliz. Bizler demokrasi güçlerinin birlikteliğini kurduk, emekten yana olanlar ve ezilenlerle birleştik adaylığımızı açıkladık.


“HALKLARI YOK SAYIYORLAR VE HALKA TEPEDEN BAKIYORLAR”
Ülkesini halkını seven, emeğe saygısı olan tüm birleşenlerle birlikte bu seçimlere giriyoruz. Halkları yok sayan ve halka tepeden bakan bu anlayışa karşı, kimliklerle ayrıştıran bu faşizan birlikteliği geriletmek için her yerde aynı anlayışla yola çıktık ve sizlerden isteğimiz sandıklara gitmeniz ve halkın gerçek savunucuları olan adaylarımıza oy vermenizdir. Bunlar önceleri Harun’du şimdilerde Karun oldular. Zihniyetleri Muaviye sarayları Muaviye sarayıdır.” diyerek tüm halk kesimlerinin birlik içinde olması demokrasi güçlerinin bu oluşumda yer alması temennisinde bulundular.




 

 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli