HASİP DİNÇSOY İLKOKULU'NDA NELER OLUYOR !!!

HASİP DİNÇSOY İLKOKULU

İsimlerini açıklamak istemeyen ve eğitim camiasından bazı kimselerden edindiğimiz bilgilere göre Müfettişler Hasip Dinçsoy İlkokulu’nda karargâh kurmuşlar ve uzun süre bu okulumuz hakkında bazı incelemel

Okul Müdürü Nihat Yeşilyurt’un bitmek bilmeyen para hırsı ne yazık ki eğitimi ikinci plana attı. Velilerden her zaman olduğu gibi yine para aldığı, adres kaydı tutmayanların kayıtlarını da kendisinin bir şekilde hallettiği ve yine para karşılığında özel sınıf oluşturduğu, kimi velilerden 1000 TL, kiminden 2000 TL, kiminden 3000 kiminden 5000 TL para aldığı kısacası kimden ne alırsam kardır diyerek okulu adeta ticari alana çevirdiği herkes tarafından bilinmektedir. Parası olmadığını söyleyen bir öğrenci velisinden aldığımız bilgiye göre, Nihat Yeşilyurt, kendisine “parayı getirmezsen çocuğunun kaydını yapamayız” diyerek paraya olan zaafını bir kez daha ortaya koymuştur.

EĞİTİM-BİR-SEN’İN YAKASINDAN DÜŞ ARTIK !!!
Eğitim-Bir-Sen Sendikasından bir grup eğitimci de Nihat Bey’in sendikaya çok ama çok zarar verdiğini, bu kadar şaibeli işle anılan ve ismi sürekli yolsuzlukla ön plana çıkan birinin sendikalarını temsil etmesinin yüreklerini yaraladığını ifade etti.
 
SIRADA KİM YA DA KİMLER VAR NİHAT BEY !!!
Nihat Bey’in geçmiş soruşturmalarını kapatan ve sonradan ismi yolsuzlukla anılan eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram ERCAN’ın görevden alındığı, bunda da Nihat Bey’in soruşturmalarındaki tutumunun da etkili olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Nihat Bey şimdi kimin başını yakacaksın!!!

 
Bağımsız yerel gazete olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede yaşanmış gerçekleri tarafsız bir şekilde aktarmaktır. Kişilerle ve kurumlarla asla bir hesaplaşma peşinde değiliz.  Bu anlayışla Nihat Bey’i, uyaran haberler yapmamıza rağmen bildiğini okumaya devam ediyor ve eğitime zarar veriyor.  Arkasındaki gücü biz biliyoruz ve o güce “eğitimin üzerinden kirli ellerinizi çekin” diyoruz.

 
 

  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli