HALKIN KAYMAKAMI VALİLER KARARNAMESİNDE YOK

HALKIN KAYMAKAMI VALİLER KARARNAMESİNDE YOK

Cumhurbaşkanı Gül’ün onayladığı “Valiler Kararnamesi” ile 6 ilin valisi merkeze çekilirken 12 valinin görev yeri değiştirildi. Halkın Kaymakamı Nazım Madenoğlu’nun adı açıklanan valiler kar

HALKIN KAYMAKAMI VALİLER KARARNAMESİNDE YOK

Cumhurbaşkanı Gül’ün onayladığı “Valiler Kararnamesi” ile 6 ilin valisi merkeze çekilirken 12 valinin görev yeri değiştirildi. Halkın Kaymakamı Nazım Madenoğlu’nun adı açıklanan valiler kararnamesi listesinde yer almadı...

Halkın Kaymakamı Nazım Madenoğlu’nun açıklanan valiler kararnamesi listesinde adının olmaması Esenler halkını üzdü. Esenler’de bir çok alanda yapmış olduğu çalışmalar ile özellikle, engellilere yönelik çalışmalarla ve babacan tavırları ile gönüllere taht kuran Halkın Kaymakamı Nazım Madenoğlu’nun vali olamaması bizleri yaraladı.

Esenler’deki İş Adamları, Sivil Toplum Örgütleri Ve Esenler Halkı Madenoğlu’nun vali olmasını beklerken olamayışı kırgınlığa neden olmuştur…

Kızağa çekilen valiler arasında, SP'lileri azarlayan Bartın Valisi Bülent Savur ve "Manyaklarla evlenirseniz böyle olur" dediği için kadınların tepkisini çeken Mardin Valisi Turhan Ayvaz da yer aldı. İzmir ve Diyarbakır ile Antalya ve Erzurum valileri yer değiştirdi.

SP'LİLERİ AZARLAYAN VALİ MERKEZE

Kararnameyle, SP Bartın İl Başkanlığı'nı ziyareti sırasında kendisini kapıda il başkan yardımcısı karşıladığı için parti yöneticilerini fırçalayan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Doğru bulmuyorum, gereken yapılacak" diye tepki gösterdiği Bartın Valisi Bülent Savur merkeze çekildi.

KADINLARIN AHI TUTUNCA

MERKEZE çekilen diğer bir isim ise 'eş seçerken dikkatli olmaya çağırdığı' için kadınların tepkisini çeken Mardin Valisi Turhan Ayvaz oldu. Turhan Ayvaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde "Bayana şiddet gösterenler oluyor. Baştan siz de evleneceğiniz erkeği iyi seçin, psikolojisini iyi ölçün. Böye içkici, kumarcı vesaire manyaklarla evlenirseniz böyle olur" demişti.

4 VALİ MERKEZE 12 VALİ…

Kararnameyle ayrıca Erzincan Valisi Selman Yenigün, Muğla Valisi Fatih Şahin, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz ve Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir merkeze alındı. İzmir Valisi Cahit Kıraç Diyarbakır'a, Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak İzmir'e atandı. Antalya Valisi Ahmet Altıparmak Erzurum'a, Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk de Antalya'ya kaydırıldı.

Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer Muğla'ya, Kayseri Valisi Şerif Yılmaz Kütahya'ya, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi Ordu'ya, Ordu Valisi Orhan Düzgün Kayseri'ye, Sinop Valisi Ahmet Cengiz Mardin'e, Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş Manisa'ya, Muş Valisi Ali Çınar Bartın'a ve Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna Eskişehir'e atandı.

6 VİLAYETE YENİ VALİ

Ankara Vali Yardımcısı Vedat Büyükersoy Muş'a, Seyhan Kaymakamı Ahmet Çınar Çanakkale'ye, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü İbrahim Taşyapan Bingöl'e, Sultanbeyli Kaymakamı Mehmet Ceylan Nevşehir'e, İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Abdurrahman Akdemir Erzincan'a, Mahalli İdareler Genel Müdürü Yavuz Selim Köşger Sinop'a vali oldu. 

 




  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli